Kontaktannonse Fetsund

   Torun

       

Kontaktannonse Fetsund

Livsglad rype med nysgjerrige hender som er interessert i uforpliktende møter med digge og søte gutter i Oslo.

 
 

Kristiane

       

Kontaktannonse Fetsund

Hei er en gift kvinne som søker sex jeg er 44 år litt lubben da det ikke blir noe sex hjemme lenger så prøver jeg her håper det er noen her som vil kontakte en snill kvinne fra østfold Venter i spenning!

 
 

Siriann

       

Kontaktannonse Fetsund

heisann..tenkte å se om det var noen snasene gutter her å taste med i første omgang men vet aldri hva som skjer....;)

 
 

Olin

       

Kontaktannonse Fetsund

Hjeeeeeeeeelp ikke hat sex å¨2år snart er det noen der uten som kan hjelpe meg??? håper jo kanskje på at det rette er der ute også . Jeg er ikke slem så bare ta kontakt ;-) (ps. full returett og angrefris)

 
 

Lone

       

Kontaktannonse Fetsund

Jente, snart 21. kåt 24/7 bor i oslo. søker Gutt.

 
 

Jossie

       

Kontaktannonse Fetsund

Hei, vi er to spreke gutter på utkikk etter frekke damer til lek og moro. Har du fantasert om flere gutter på en gang, da er vi det perfekte valg for deg!

 
 

Rangrid

       

Kontaktannonse Fetsund

Leken jente fra Østlandet, rett i nærheten av Oslo. Søker spennende og hyggelige mennesker for prat og bekjentskap.Er i utgangspunktet ute etter å bli kjent med en venninne, men par og gutter er også interessant.

 
 

Oddveig

       

Kontaktannonse Fetsund

hei,jeg er ikke noe spesielt for dating å sånt desverre.hvil gjerne ha ei kk venn om det er noen kåte å frigjorte gutter der ute som kan tenke seg et enkelt kk vennskap,så nøl ikke med å ta kontakt :) Jeg vet jo at alle guttene tror at vi jenter ikke klarer det i lengden.. men jeg er rett og slett som dere gutter..

 
 

Birgit

       

Kontaktannonse Fetsund

Hva skal en skrive her da. Voksen, singel og leken dame som ikke er så voksen likevel alltid ;) Jeg vil gjerne møte deg som er leken og velytstyrt :P

 
 

Gunvor

       

Kontaktannonse Fetsund

Spenning og å ha det morro er vel det jeg vil;) hva det betyr er vel opp til deg. Jeg er i et langtids forhold så det meste må vel skje litt diskret, er ikke ute etter noe forhold så det er klart:)

 
 
 
Sex kontaktannonser Brønnøysund | Sexkontakt Hov | Søker sex partner Sagvåg | Sex kontakt annonser Råholt | Sexdate Ytrebygda
Kontaktannonse Mysen | Sexkontakt Horten | Sex kontaktannonser Lervik | Søk Sex Hamar | Sex partner Kristiansund