Kontaktannonse Løding

   Liliann

       

Kontaktannonse Løding

Hei, er du en mann som ønsker å bli bundet fast? ta kontakt ;)

 
 

Veline

       

Kontaktannonse Løding

Jeg er ei sexlysten jente som elsker sex. Jeg liker både jente og guttesex. Jeg får skrive som enn annen her inne, jeg er bare ute etter seriøse gutter/jenter :-) Personer uten bilder, svarer jeg ikke. Som sagt er jeg meget glad i sex, og kunne tenke meg etterhvert en sexpartner.Hør fra deg, så kanskje det blir noe mer, og vi møtes og har en meeeget heit elskov. . . . mmmmm. . . . . deilig :-) :-)

 
 

Olise

       

Kontaktannonse Løding

hei, er en stor jente på 26 år som søker etter artigheter og uforpliktet morro med gutter i alderen 18-60 år.

 
 

Annie

       

Kontaktannonse Løding

Hei jeg er mann på 38 år som søker ei dame til uforpliktet møte.Håper du har en plass hvor vi kan være.

 
 

Solbritt

       

Kontaktannonse Løding

Jeg søker etter en person som kan gi med full tilfredstillelse. . . jeg kan gjerne ha sex lenge og vel. . . og kan veldig ofte holde på lenge før jeg kommer. . . du må være attraktiv, høy og selfølgeøig sykdomsfri.

 
 

Karijanne

       

Kontaktannonse Løding

Jessheim: Litt lubben, men pen og veldig diskret dame som er villig til å gå langt for å oppfylle hennes erotiske fantasier og drømmer ser etter en litt yngre mann. Ikke vær redd, jeg biter ikke...

 
 

Inger

       

Kontaktannonse Løding

Leter etter noen som ønsker å tilbringe helger sammen med meg.. Dette er snakk om at du må tørre og passere grenser....Må helst være mellom 18-25.

 
 

Gunhild

       

Kontaktannonse Løding

Du er en mann med mange gode venner. En jobb du trives med. Du er enten singel eller i forhold. Du trenger mer flørt og lek i livet ditt. Du ønsker deg en helt spesiell venn/elsker.Du ønsker å ta dette forsiktig, men nysgjerrigheten og spenningen pirrer deg. Et steg av gangen. Noen mail. Lunsj. Flørt. Fantasier. Massasje. Sex ......Jeg kan hjelpe deg med det du trenger..

 
 

Mikkeline

       

Kontaktannonse Løding

Vi er ett voksent ungdommelig flott samboerpar fra Bergen,som ønsker å treffe en jente som vil ha sex sammen med oss.Har prøvd dette før og det har gitt mersmak..din alder er helt uvesentlig, bare du har en herlig personlighet..:) Helse, renslighet og diskresjon garantert.

 
 

Majvor

       

Kontaktannonse Løding

Oslo: Sykepleier på utkikk etter en pasient. Jeg er litt av den dominerende typen og du er min lydig leketøy.. Er du rampete så vil du bli straffet..Alt av utstyr har jeg. Regler avtales på forhånd. Hva venter du på?

 
 
 
Sex date Askim | Sex partner Skjervøy | Sex kontakt annonser Kautokeino | Sex kontakt annonser Søgne | Swingers Nordfjordeid
Kontaktannonser Honningsvåg | Sex dating Brattvåg | Søker sex Tranby | Sex kontaktannonser Fetsund | Sex møter Porsgrunn