Kontaktannonse Skudeneshavn

   Ovedie

       

Kontaktannonse Skudeneshavn

Gutter i alle aldre er interessante for sex-treff eller lignende. Må bo i nærheten i Tromsø-området, ta kontakt så blir vi enige :)

 
 

Lussi

       

Kontaktannonse Skudeneshavn

Normal jente, 22 år gammel, 176 cm høy, veier 65kg ønsker å finne noen som liker å exprimentere og prøve nye ting. har veldig lyst til å prøve 3 kant med to menn:)Jeg liker høye menn... Det er noe som tenner meg maksimalt.Dine lyster er min glede! Ta kontakt med meg for avtaler.

 
 

Lilliann

       

Kontaktannonse Skudeneshavn

Hei! Jeg søker en streng mann for rollespill .Jeg søker deg mann som vil binde meg , spanking og gjøre det som er i din komando. Håper jeg kan treffe en på østlandet ( vestfold ). Ta gjerne kontakt.

 
 

Ingine

       

Kontaktannonse Skudeneshavn

Snill trivelig mann med humor og glimt i øyet søker ditto dame. Søker etter ei jente/par som ønsker litt selskap. Det er heller ikke å forakte litt heftig/saftig sex i hverdagen. Er du lysten på litt kos så nøl ikke med å ta kontakt.

 
 

Ingelinn

       

Kontaktannonse Skudeneshavn

Hei:) Par fra Hordaland søker dame for kos. Hun er bifil. Søker ei som kanskje har litt erfaring og som tørr litt forskjellige ting :) Vere litt vill :) Skriv då viss du er interresert :)

 
 

Lusie

       

Kontaktannonse Skudeneshavn

Jente 19 år. Ute etter litt gøy, nye ting, spenning, kikke litt.. Oppegående og hyggelig jente fra østlandet. Sexuelt åpen for det meste. Er spesielt interessert i jenter. Vil ha kontakt med andre kåte jenter som liker å dele sine våte tanker og oppleveser. Alder spiller ikke så stor rolle for meg, så lenge man er sexuelt tilltrukket av hverandre og kjemien stermmer. Jeg svarer kun på seriøse henvendelser...

 
 

Gjertrud

       

Kontaktannonse Skudeneshavn

Jeg er en jente på 33 og er født og oppvokst i Oslo. Jeg er halvt italiensk, men den italienske siden min er nok mer fremtredende enn den norske ;-) Jeg finnes ikke sjenert, derimot er jeg veldig "passionate" med en passe dose temperament ;-)

 
 

Solveig

       

Kontaktannonse Skudeneshavn

Hei, dette er meg ; jente/kvinne, 37 år, mørk, blå øyne, som er utadvendt og ommgjenngelig. Søker gutt/mann for vennskap, kos, flørt,sex, ja det meste.

 
 

Wenche

       

Kontaktannonse Skudeneshavn

Hei. Jeg er fraskilt kvinne i førtiårene, som er veldig nysgjerrig og vil prøve alt som er å prøve. Altså jeg er veldig åpen for forslag, så det er bare til å komme med dem. Dominerende menn er sexy ;)

 
 

Joakime

       

Kontaktannonse Skudeneshavn

Jeg er en kvinne,så søker spenning med en gutt eller par på si.Liker litt forbudt spenning.Håper med dette å treffe en mann/menn eller par som ønsker det samme.Treffes avogtil i skjul,og har mye kos og sex

 
 
 
Sexdating Vikersund | Kontaktannonser Tynset | Sex kontakt Nordfjordeid | Swingers Nesbyen | Sexkontakt Lillesand
Sex partner i Rensvik | Sex møter Geilo | Sex kontakt Svolvær | Kontaktannonser Haugesund | Søker sex partner Ålesund