Kontaktannonser Askim

   Perdis

       

Kontaktannonser Askim

Hei! På jakt etter en flørt og moro, og kanskje noe mer om det er noe fint på gang. Jeg er en hyggelig kvinne, som bor i Oslo:) Etter flere år i dvale er jeg nå ute etter spennende treff med gutter/ menn og par. Hvordan vi møtes, og hvor vi møtes finner vi ut av om kjemien stemmer. Jeg elsker å se på å bli sett på

 
 

Berendina

       

Kontaktannonser Askim

Menn mellom 18 og 45 er mest attraktivt. Har ikke mye erfaring men er villig til å lære. Jeg er veldig moden for alder og er lei av gutter på min egen alder, jeg har nok av tilbud så det er ikke det ;). Har liksom ikke tid til å henge på byen heller. Ta kontakt da vel!

 
 

Nenne

       

Kontaktannonser Askim

Vet ikke helt hva jeg ser etter. . men vil prøve noe nye ting :)ganske travel med jobb også videre, så kan ikke reise så altfor langt! Ser helst at du bor sentralt på Østlandet, eller Oslo :)

 
 

Ellinor

       

Kontaktannonser Askim

Jeg er en enke dame som er på leting etter kåte menn jeg bor i Elverum. har eget hus. jeg er ærlig dame. Jeg håper du finnes her.

 
 

Eli

       

Kontaktannonser Askim

Hei, snill og grei og seriøs jente søker menn og par for spennende lek og kos. Er veldig generøs og raus, reiser i hele landet. svarer alle !!! Venter i spenning!

 
 

Synne

       

Kontaktannonser Askim

Hei:)Par 28 søker gutt/menn som ikke er redd for og prøve nye ting. En som er seg selv, snill, behersket og ekte. Som liker utendørs sex, i bilen, offentlige steder osv.. Men, gidder ikke blotlegge meg her, skriv til meg, så finner du ut mer;)

 
 

Sylvia

       

Kontaktannonser Askim

Jeg er en gammel røy fra det glade østlandet som søker ei gutt å treffe fra tid til annen. Jeg er hyggelig, snill og trives i lag med andre. Ta kontakt da vel :)

 
 

Siril

       

Kontaktannonser Askim

Fortell meg om deg og hva du drømmer om så skal jeg/vi fortelle deg.Selvfølgelig innenfor trygge rammer og diskresjon....

 
 

Ella

       

Kontaktannonser Askim

En veltrent kvinne søker spenning og erotikk. Elsker å "gi og ta" og enkelt og greit elsker sex. Er du en mann som søker spenning, som liker kos, sex og har behov for mer enn det livet idag gir, så bare ta kontakt. Ønsker du å utforske med flere, kvinner og menn, ja takk sier jeg da. Jeg har en stor apetitt på sex og ser bare muligheter. Utfordre meg da vel! Flørting er uansett helt ufarlig. Ta kontakt så ser vi om vi matcher.

 
 

Ingerline

       

Kontaktannonser Askim

Vil komme i kontakt med gutter som er åpen til sins. Jeg er en jente på 29 år. Kler meg for det meste ganske utfordrende, liker å være presentabel. Liker sommeren og det faktum at to dager utendørs gjør meg brun :p Jeg er villig til å svare på det meste og prøve mye, så er bare å spørre!

 
 
 
Sex date Hov | Swingers Kristiansund | Søk Sex Voss | Sex Kongsberg | Søker sex Drøbak
Sex kontakt Sandane | Sexdating Fetsund | Sex Bergen | Dame søker mann Båtsfjord | Søk Sex Stranda