Kontaktannonser Norheimsund

   Sylvia

       

Kontaktannonser Norheimsund

Vi er et par i tidlig 40 årene.Vi søker par eller jente for felles hygge. Jentesex står høyt på ønskeliste (av han og mmm;-))Ellers parbytte og andre varianter.Vi er sosiale og liker en fest el kos med mat vin. Det vi ønsker av andre er att de er trygg på seg selv. Alder + - 10år ca tror vi er greit, slikt mentalt kjemimessigt . Så hvis dette kan tenne litt gnist. Ta gjerne konntakt.

 
 

Ollaug

       

Kontaktannonser Norheimsund

Jeg er slank, renslig, diskret, sykdomsfri. Ingen økonomiske forpliktelser gjensidig - kun for felles interesse og hygge der og da. Bruk av maske er ikke noe problem begge veier. Er mobil i norge, og opptak kan gjøres utendørs, hos deg eller på hotell.Eneste krav fra min side er at du er over 18 .

 
 

Berthea

       

Kontaktannonser Norheimsund

Vi er på utkikk etter et par å utforske våre seksuelle fantasier med..Vi er ganske så fordomsfrie så lenge renslighet er på plass, det er humøret og lekenheten som setter grenser... Vi er bosatt i Haugesund, men kan være reisbare...

 
 

Karoline

       

Kontaktannonser Norheimsund

Hei og velkommen til meg :)Er rimelig fersk i dette faget,men tankene mine dukker mer og mer opp. Og tenner meg mer og mer for hver gang.Er ute etter en mann i passende alder med erfaring fra tidligere.

 
 

Gry

       

Kontaktannonser Norheimsund

Nysgjerrig jente som elsker kos og sex. . . ønsker å treffe en likanes kar som . . . Vel er en mannlig utgave av meg selv. flørt og spenning i hverdagen er ikke å forakte. . Jeg er ikke redd for å eksperimentere (innenfor rimelighetens grenser - er ikke intr. I noe nasty greier), ha sex til alle døgnets tider og så ofte man kan. Du kan ta initiativ, har selvtillit og som ikke er redd for litt kos i tillegg som ĺ holde en samtale. Liker gjerne de som er litt yngre enn meg :)

 
 

Monika

       

Kontaktannonser Norheimsund

Hallo. Jeg og mannen min vil treffe andre kåte mennesker som kan tenke seg trekant eller firkant med oss. Vi liker både par og single, gamle og unge. Vi har aldri hatt sex med andre før, så dette blir helt nytt for oss, men vi er helt trygge på at vi har lyst til dette begge to! Gleder oss!

 
 

Nilfrid

       

Kontaktannonser Norheimsund

Søker spenning, noen gutter/menn å møte for sex, kanskje det blir mer? Hvem vet ;)

 
 

Rut

       

Kontaktannonser Norheimsund

Jeg ønsker kontakt med mennesker som ønsker å treffes for å utforske hverandre både intellektuellt og sexuellt. Tenner like mye på menneskers intellekt som det kroppslige. At man tar vare på seg selv, og sitt utseende er et pluss. Jeg er åpen for mye rart..

 
 

Monica

       

Kontaktannonser Norheimsund

Søker en med humor og sans for gjensidig moro. :)

 
 

Vanja

       

Kontaktannonser Norheimsund

Frittalende, karismatisk, lidenskapelig, frodig, lunefull, intelligent og pen ung dame leter etter en mann - en venn fra en alder av 30-40 år gammel. Fint om du intelligent, Sosial, og hyggelig :) Helst fra Midt Norge distriktet ,men ingen krav. Alt av interesse.

 
 
 
Sex møter Ryggebyen | Sex partner i Skudeneshavn | Sex møter Vestnes | Sex date Brattvåg | Kontaktannonse Rotnes
Kontaktannonse Hauge i Dalane | Sexkontakt Askim | Sexdate Hammerfest | Sex kontakt Stryn | Sex kontakt Nesoddtangen