Kontaktannonser Vedavågen

   Inggjerd

       

Kontaktannonser Vedavågen

Hei, vi er ett par som søker en mørkhudet mann med stort redskap. Vi møtes på ett hotelrom hvor kun hun deltar aktivt. Du må være sykdomsfri og glad i såpe og vann som oss. Venter på deg med varm glattbarbert mus og en varm sugende munn.

 
 

Paulfrid

       

Kontaktannonser Vedavågen

Hei på deg..Lyst på å bli kjent ?Kvinne 41 , gift i 10 år.Snill blid og ærlig...( ja jeg har tenkt å vere utro..)Kan få vite mer om du vil.... kunne jo møtes vi to...

 
 

Victoria

       

Kontaktannonser Vedavågen

Søker etter en gutt/mann på østlandet for uforpliktet treff. Jeg som søker er en ungdommelig sexy rype i sin beste seksuelle alder :-). Krever diskresjon og renslighet. Jeg har en bra sex-apetitt og en deilig og trang mus.., i tillegg til bra utholdenhet. Send meg noen ord da vel, så kan vi ta det derfra.

 
 

Madeleine

       

Kontaktannonser Vedavågen

Snill og sexy jente søker kontakt med menn for gjensidig kos og hygge. Er åpen for det meste veldig utadvendt. Spør gjerne om det skulle være noe:-)

 
 

Ovedia

       

Kontaktannonser Vedavågen

Jeg elsker sex og alt som det innebærer.. Jeg elsker mine bryst.. de er myke, store og venter på at du skal komme å kose deg med de...J er en alminnelig jente, har vakkert langt rødt hår og en deilig fast rompe... Og jeg vil så gjerne ha en trekant med to gutter... Noen som vil hjelpe meg?

 
 

Lotte

       

Kontaktannonser Vedavågen

Snill trivelig mann med humor og glimt i øyet søker ditto dame. Søker etter ei jente/par som ønsker litt selskap. Det er heller ikke å forakte litt heftig/saftig sex i hverdagen. Er du lysten på litt kos så nøl ikke med å ta kontakt.

 
 

Solfryd

       

Kontaktannonser Vedavågen

Platonisk gift kvinne leter etter en diskret og ærlig mann som vil bli min elsker på formiddagen.En å le og leke med, finne på masse delige ting Du må ha godt humør og vise diskresjon..Håper du bor i nærheten så vi lettere kan møtes.

 
 

Beate

       

Kontaktannonser Vedavågen

Hei, jeg er en ung dame på 26 år fra Tønsberg, som er underernært på sex. Det siste året har min fantasi innen sex løpt løpsk ! Du er hygienisk, høfflig, respektfull, humor,åpen, kjekk.. Helst over 40, da jeg er ute etter en erfaren mann som kan sine saker.. venter spent på svar fra deg !

 
 

Livny

       

Kontaktannonser Vedavågen

Er du i et forhold hvor alt fungerer bortsett fra sexen, da er du den jeg leter etter..Kanksje vi skulle trøste hverandre..? Ta heller kontakt så snakkes vi...

 
 

Krestine

       

Kontaktannonser Vedavågen

Er på jakt etter en gutt/mann (helst mellom 18-30 år) for å ha det litt moro. Send en melding da vel :)Og la meg slippe useriøse :)

 
 
 
Sex kontaktannonser Risør | Swingers Kristiansand | Søk Sex Kongsvinger | Sex kontakt Harstad | Sex date Innbygda
Kontaktannonse Vestby | Knulle partner Sortland | Sex partner i Namsos | Swingers Sagvåg | Kontaktannonser Stjørdalshalsen