Kontaktannonser Vennesla

   Frida

       

Kontaktannonser Vennesla

Hei:)Liker alt som er gøy og spennende;)Liker å treffe nye folk og ta en fest. Sitter ikke for ofte stille,og er i 100 som regel,men liker fortsatt sofakroken godt. Åpen for det meste;)

 
 

Helga

       

Kontaktannonser Vennesla

Ute etter et eventyr.....

 
 

Lotte

       

Kontaktannonser Vennesla

Tenningen min ligger mellom ørene og i kjemien..... kunsten å pirre på flere måter verdsettes og opplevelsen blir forsterket når vi finner den samme strengen å spille på. Meldinger med spørsmål som "kåt i kveld?" "Er på hotell....treff?" Kan spare seg kalorier med å la være å skrive :)

 
 

Elinda

       

Kontaktannonser Vennesla

Hei, jeg er en ung dame på 26 år fra Tønsberg, som er underernært på sex. Det siste året har min fantasi innen sex løpt løpsk ! Du er hygienisk, høfflig, respektfull, humor,åpen, kjekk.. Helst over 40, da jeg er ute etter en erfaren mann som kan sine saker.. venter spent på svar fra deg !

 
 

Janfrid

       

Kontaktannonser Vennesla

Hei. Jeg ønsker å treffe gutter for uforpliktende flørt og sengekos, har behov for å få løpt fra meg litt og eksperimentert etter at et forhold har gått i dass. Enkelt og greit.Og sex er jo digg...Elsker å suge pikk og slikke deg i ræva..

 
 

Marte

       

Kontaktannonser Vennesla

Søker etter en gutt/mann på østlandet for uforpliktet treff. Jeg som søker er en ungdommelig sexy rype i sin beste seksuelle alder :-). Krever diskresjon og renslighet. Jeg har en bra sex-apetitt og en deilig og trang mus.., i tillegg til bra utholdenhet. Send meg noen ord da vel, så kan vi ta det derfra.

 
 

Randi

       

Kontaktannonser Vennesla

Kvinne leter etter en oppegående mann som vil prøve nye seksuelle fantasier. Jeg intelligent attraktiv kvinne som trenger hennes vanlige BDSM terapi. Dame som kan realisere dine dypeste fantasier og vet hva du trenger. Er jo selvsagt åpen for alt du vil prøve, fra myk "vanlig" sex, til dominans, lett bdsm, anal og sex på offentlige steder. Forlanger lydighet og du må regne med å bli straffet dersom nødvendig.

 
 

Margareta

       

Kontaktannonser Vennesla

Sprek dame i 40 årene,-Søker unge gjerne høye gutter/ menn, event par for deili fantasifull spenning. Blir ekstra råkåt a frekk utfordrende påkledn i nylon, lycra, corset, spandes, silke, skinn, lakk mm. Gjerne pensjon. m fri på dagtid, da jeg ofte tilpasser arbeid så jeg er mye disponibel når det passer for meg/deg/dere å leke..

 
 

Veline

       

Kontaktannonser Vennesla

Singel kvinne på 26 år, ønsker å være elskerinne for en voksen mann mellom 30 og 40år.Alderen er ikke det viktigste, men du må være mann og ikke gutt.Liker menn som vet hva de ønsker og som trenger litt selskap i blant. Ønsker ikke kontakt med par,men har ikke noe i mot om du er i gift, samboer eller i et forhold.

 
 

Marie

       

Kontaktannonser Vennesla

Hei jeg er en Dame som er midt i femtiårene, føler at jeg er i den beste delen av livet mitt, kunne tenke meg og treffe ei frisinnet gutt som kunne ha behov for og nyte og elske litt.Jeg har annledning til og treffe den det måtte være åver det meste av landet vårt, håper det er ei kjekk og spennende gutt som vil svare meg, venter med spenning :-)

 
 
 
Sex partner i Volda | Sex møter Drammen | Dame søker mann Tromsø | Sexdating Sandefjord | Sex date Ålesund
Søker sex partner Fevik | Kontaktannonse Stjørdalshalsen | Søk Sex Høyanger | Sexkontakt Sauda | Sex date Ulsteinvik