Sex date Bodø

   Elsa

       

Sex date Bodø

Vi holder til i Oslo og søker et annet par for kos og hygge. Vi er helt normale mennesker på alle måter. Engangstreff er av interesse men kunne også tenke oss noen å møte ved flere anledninger. Hva sier du til en utfoldende helg sammen med oss på en hyttetur??

 
 

Ester

       

Sex date Bodø

jeg ser på meg selv som en frigjort mann, har lyst til å fylle opp hjernen min med masse gode sommerminner med deg selvsagt. Er glad i litt aktiviteter, tennis, sykling og fisking.

 
 

Margith

       

Sex date Bodø

Jeg søker etter noen som har spennende fantasier Som venter å bli virkelige :)? Jeg er åpen for forslag . Jeg ønsker å få ærlige meldinger fra ærlige mennesker

 
 

Marit

       

Sex date Bodø

gutt på 26 år fra trøndelag. like å bli kjent me nye folk, så bare å ta kontakt viss du vil;)

 
 

Andrine

       

Sex date Bodø

Har kjæreste. Jeg søker etter spenning sammen med en annen mann. Min kjæreste har en fast elsker, så dette er noe vi er enige om. Jeg er en åpen og erlig person, som er snill og god. For meg er tillit et must og at du er deg selv. Er du i samme situasjon som meg, ta kontakt med meg. Har du den samme drømme som meg å møtes for nytelse så er jeg den rette personen for deg.Det er nå en lever, lev livet mens en kan. Sende meg en mail da, så får får du svar i fra meg

 
 

Annie

       

Sex date Bodø

Vi er et par på 37 og 25 år som virkelig nyter sex sammen, men ønsker oss en jente å dele gleden med. Vi er begge attraktive, og ønsker å gjøre opplevelsen best mulig for den som velger å bli med oss.

 
 

Sirianna

       

Sex date Bodø

Jeg er en dame som ønsker selskap! begynner bli seksuelt frustrert. er ikke akkurat tynn, men jeg skammer meg ikke! håper noen tar kontakt. Litt om meg selv,er en leken jente, som liker fart og spenning. holder hode kaldt når jeg må. men ellers er det supert!

 
 

Jannicke

       

Sex date Bodø

Vil gjerne komme i kontakt med menn fra 20 til 50 åra . Lyst på kos med både eldre menn og eldre damer. Samme hvor gammel du er så lenge du er snill, ærlig, renslig, kosette, kåt, har stor, stiv kukk og masse sæd.. ; ) I tillegg har lyst til å kose med friske, renslige, snille og kåte jente fitter også.. Venter spent på tilbakemeldinger!

 
 

Veline

       

Sex date Bodø

Hei. Jeg er mann på 54 år som søker deg,dame mellom 38-58 år. Vet ikke helt hva dette fører til, men er ny her og søker litt først. Jeg har lett for å falle for damer som er litt kraftige/fyldige/myke og runde...k

 
 

Andrea

       

Sex date Bodø

heisann..tenkte å se om det var noen snasene gutter her å taste med i første omgang men vet aldri hva som skjer....;)

 
 
 
Sexdate Fagerstrand | Sex partner i Nærbø | Sex kontakt annonser Drammen | Sex møter Odda | Sex partner Myre
Sex møter Verdal | Søker sex Ytrebygda | Kontaktannonse Levanger | Sex partner Vestby | Søk Sex Råholt