Sex date Finnsnes

   Rut

       

Sex date Finnsnes

Vi er et par på 19 og 27 som søker ei ekstra jente, eventuelt ett par der damene vil være i sentrum. Hun har lyst å utforske sine bi sider :) Vi liker også dominans, så om du liker å bli litt dominert er det et pluss :)

 
 

Berina

       

Sex date Finnsnes

Enkelt og greit. Jeg er en kvinne på 24 snart 25. Søker helt enkelt kontakt med menn som kan være med på litt av hvert. Er allsidig så er med på det meste selv. Legg igjen en hilsen i postkassa om det er noe mer du lurer på :)

 
 

Arnhild

       

Sex date Finnsnes

Hei, helt normal 33-år gammel mann som er nysgjerrig på hva som rører seg der ute. Er veldig hyggelig og liker å møte nye mennesker. Er relativt lykkelig gift og har en sønn som jeg elsker mer enn noe annet.

 
 

Lisabet

       

Sex date Finnsnes

Søker seriøse og trofaste menn for kos og hygge. alder fra 20 år til 35 år. prøve og utforske ting sammen.

 
 

Oddlaug

       

Sex date Finnsnes

Seriøs gift dame med pirrende lyster, bra utseende og sexy kropp søker vennepar som er oppegående og liker å møte mennesker som lever ut sine drømmer av og til i en travel hverdag.

 
 

Beate

       

Sex date Finnsnes

hey jeg er en aktiv morsom person som er åpen for nye tin og spennende ting.. liker og finne på masse rart.. er du nysgjerrig på noe så bare og spøre jeg lover og ikke bite for hardt mohahah

 
 

Alice

       

Sex date Finnsnes

Heisann her er jeg ! snill og grei pie med mye humor reiser mye rundt i jobb og søker leke venner gutter og par.. hører jeg fra dere? bare spør i vei jeg setter kjemi litt opp på dagsorden og tåler at vi kansje ikke finner den og gnåler aldri av den grunn...er diskret og smelter inn i de fleste settinger og ar prøvd ut mye morro...er hetrofil men er ikke redd litt hårete legger og snurrebass i nærheten av meg :-)

 
 

Malene

       

Sex date Finnsnes

Jeg er en dame som ønsker selskap! begynner bli seksuelt frustrert. er ikke akkurat tynn, men jeg skammer meg ikke! håper noen tar kontakt. Litt om meg selv,er en leken jente, som liker fart og spenning. holder hode kaldt når jeg må. men ellers er det supert!

 
 

Jossi

       

Sex date Finnsnes

Du savner kansje også¨en sengevenn?En hemmelig en.. ;)Eldre eller yngre.. det er den sensuelle matchen som er viktig for meg ;)Nyskjerrig eller føler det litt på samme måten? Så kunne det vært spennende å veksle litt mail.. til å begynne med.. greit å vite litt hvem man skal møte...

 
 

Thone

       

Sex date Finnsnes

Dame som ønsker å prøve noe nytt,søker da etter en dame som kanskje vil være min faste elskerinne,jeg er uerfaren med damekos,men er villig til å være med på det meste.

 
 
 
Søker sex Kirkenes | Sex date Birkeland | Sex kontaktannonser Leirvik | Søker sex Birkeland | Sex date Skarnes
Sex date Jessheim | Kontaktannonser Florø | Swingers Brumunddal | Sex Notodden | Sexdate Rensvik