Sex date Odda

   Ågot

       

Sex date Odda

Seriøs og grei kvinne søker gutt/menn. Alder og utseende bestemmer du selv. Det viktigste er at du som jeg har lyst til å treffe en sexpartner som du kan leve ut noen fantasier med :) Jeg er åpen for det meste. Er bilight, og kunne gjerne tenkt meg å truffet en mann som tenner på dette. Kanskje vi kan ta med en tredjemann/kvinne etterhvert? ;)

 
 

Ranni

       

Sex date Odda

Ett par som søker mann i fyste omgang. Å e to trivelige mennesker som det e lette å ver i lag me. Det er en fast husvenn me ønske. Ein mann me kan spise go mat å drikke i sammen med, å prate. Å at sex delen blir ein naturlig følge. Å skulle det ikke bli det akkurat "den" dagen, så er det og greit.

 
 

Magna

       

Sex date Odda

Ute etter et eventyr.....

 
 

Irunn

       

Sex date Odda

Hyggelig frodig jente søker nye bekjentskaper og nye opplevelser. Jeg liker positive, lekne, gjerne aktive gutter. Men det viktigste er at du er trygg og tilfreds med deg selv :-)

 
 

Vivi

       

Sex date Odda

Hallo. Jeg og mannen min vil treffe andre kåte mennesker som kan tenke seg trekant eller firkant med oss. Vi liker både par og single, gamle og unge. Vi har aldri hatt sex med andre før, så dette blir helt nytt for oss, men vi er helt trygge på at vi har lyst til dette begge to! Gleder oss!

 
 

Renate

       

Sex date Odda

Meg? Sexy? ;) oppmerksom sensuelt, utforskende sexuelt, "spirituel", mister meg selv lett i lidenskapen med en med den rette kjemien....

 
 

Elind

       

Sex date Odda

Jeg er i tyveårene, naturlig blond med en drøm med flere gutter etter tur (ikke gangbang).Aldersmessig er du rundt min alder, holder til i eller rundt hovedstaden(det gjør jeg), har en slank/normal kropp, ellers blid og fornøyd frøken:)Håper å høre fra deg ..

 
 

Signe

       

Sex date Odda

hei hei!:) ta kontakt da vel:) jeg biter ikke:P ehhe

 
 

Randi

       

Sex date Odda

Ønsker å treffe ei dame som vil bli min hemmelige elskerinne. Er med på d meste, er selv seriøs og diskre, så jeg vil att du er d å;)Jeg vil beskrive meg selv som en sjarmerende, spennende og kåt type:) bare å hive seg på tastaturet å skriv så skal du få vite mer om meg...... Og par kan også ta kontakt;)

 
 

Tonje

       

Sex date Odda

Kvinne 34 fra Bergen som søker litt spenning i hverdagen. Er ny til dette, men tenkte at det kunne være spennende å teste. Er forsovidt åpen for det meste, og liker å ta ting som det kommer. Vet ikke helt hva mer jeg skal skrive her, ikke så god til det, men om det er noe du/dere lurer på ikke nøl med å ta kontakt. Håper vi snakkes :)

 
 
 
Søker sex Røyken | Sex partner Hermansverk | Swingers Hauge i Dalane | Sexdating Sørumsand | Søker sex partner Haugesund
Sex date Vestby | Søk Sex Holmestrand | Søker sex Hamar | Sex date Norheimsund | Dame søker mann Løten