Sex date Svolvær

   Hedda

       

Sex date Svolvær

Rett på sak: Ser etter en mann kun for uforpliktende treff.... Pendler mye i min jobb (vestlandet) / offshore.Er du på utkikk etter en eldre, erfaren og frodig dame for god uforpliktende sex? Ta kontakt da vel.....Diskresjon og renslighet er en selvfølge.

 
 

Lussi

       

Sex date Svolvær

Nyter sex i fullt dagslys. Jeg er vel her av samme grunn som de fleste andre her inne vil jeg tro :-) Er kååt og har lyst til å gjøre noe med det :) Alder spiller liten rolle så lenge du vet hva du vil ha. Jeg er fullstendig hetro, men vil prøve ut jentesex. Tenner meg noe sykt å tenke på å sleike en annnen jente..Alle kan svare meg.. jenter , gutter, par..

 
 

Leah

       

Sex date Svolvær

Flørt? -Jeg har sjarm, humor, intelligens og fantasi. Venner? -Ja, det er det vel greit å være? ;) Uforpliktende? -Jeg er diskret, ærlig og nysgjerrig. Du elsker å slikke meg til orgasme, og er opptatt av å tilfredstille meg. Klarer du det ?

 
 

Petrina

       

Sex date Svolvær

Jeg elsker erotiske oljer, romantisk og beroligende musikk , ulike typer leker. Alt dette og mye mer ønsker jeg å dele med en hyggelig mann!Kunne også tenkt meg å treffe et par har aldri prøvd det før, men tanken tenner meg.Om dette skulle høre fristende ut så ta kontakt da vel.

 
 

Marie

       

Sex date Svolvær

Jeg er i tyveårene, naturlig blond med en drøm med flere gutter etter tur (ikke gangbang).Aldersmessig er du rundt min alder, holder til i eller rundt hovedstaden(det gjør jeg), har en slank/normal kropp, ellers blid og fornøyd frøken:)Håper å høre fra deg ..

 
 

Marita

       

Sex date Svolvær

Er ute etter uforpliktende sex, evt et vennskap, men ikke noe fast forhold! Bare å ta kontakt, om dette høres intressant ut.

 
 

Majlis

       

Sex date Svolvær

En sympatisk par, hun blond, 39 år gamle, store pupper, på jakt etter en dame fra Molde. Mannen ser på og evnt. blender inn om vi jenter ønsker det. Håper å høre fra deg.

 
 

Eldbjørg

       

Sex date Svolvær

Søker gjerne en gift/samboer mann som vil møtes for 100% diskre sex. Prevensjon er et must. Liker det meste, kan terffes på dagtid. Prøv meg da vel...pen hyggelig, kåt og snill pie med masse humor og glimt i øyet:)

 
 

Annmarie

       

Sex date Svolvær

Prøver å finne ung mann som vil ha litt kos en gang i blant. så vist du er en gutt som søker etter det så ikke vær redd for å ta kontakt.

 
 

Inger-Lise

       

Sex date Svolvær

Søker en mann eller to... har mange fantasier jeg vil realisere.. er i god form, ser sjenerelt bra ut og der gjør du også.. Bor litt utafor Oslo, har bil så mobil.. innenfor noen grenser altså..Gi lyd fra deg da kjekken..

 
 
 
Kontaktannonse Rognan | Sexdate Auli | Søk Sex Svolvær | Søker sex Maura | Kontaktannonser Tananger
Søker sex Malvik | Sex kontakt annonser Ulsteinvik | Dame søker mann Malvik | Sex Harstad | Sex møter Arendal