Sex kontakt annonser Andenes

   Lisebeth

       

Sex kontakt annonser Andenes

Hei..Jeg er en ungdommelig gift kvinne på 44 år. Søker litt ekstra spenning i hverdagn. Jeg er gift, min mann har en fast elsker. Jeg også har en drøm, og møte en mann som deg og nyte litt ekstra når en føler for det. Dette er noe vi er enige om. Ingen fare, ta kontakt for mere info.

 
 

Veline

       

Sex kontakt annonser Andenes

Er du en mann som søker spenning, som liker kos, sex og har behov for mer enn det livet idag gir, så bare ta kontakt. Ønsker du å utforske med flere, kvinner og menn, ja takk sier jeg da. Er ikke vanskelig å be.

 
 

Veronika

       

Sex kontakt annonser Andenes

Liker det meste innen sex men svak for dominerende menn. trenger å tilfredstilles seksuelt. Du er er mellom 18 og 67 med slank eller normal kroppsbygning. Gjerne frisert eller glatt.

 
 

Anneline

       

Sex kontakt annonser Andenes

Vi er et par i tidlig 40 årene.Vi søker par eller jente for felles hygge. Jentesex står høyt på ønskeliste (av han og mmm;-))Ellers parbytte og andre varianter.Vi er sosiale og liker en fest el kos med mat vin. Det vi ønsker av andre er att de er trygg på seg selv. Alder + - 10år ca tror vi er greit, slikt mentalt kjemimessigt . Så hvis dette kan tenne litt gnist. Ta gjerne konntakt.

 
 

Siriann

       

Sex kontakt annonser Andenes

31 år fra Bergensområdet. Litt over bysjekkingen, og ennå ikkje ro nok i sjelen til å finne kjærese! Men man har jo behov. Elsker sex, snakke, gjøre, drømme det.. Vil ha en mann med Stor penis, synet av en velstelt stor stake tar pusten fra meg!

 
 

Torunn

       

Sex kontakt annonser Andenes

Er du bare ute etter er sidesprang og litt spenning i hverdagen uten at du vil forplikte deg og satse på et seriøst forhold, er du velkommen til å kikke her selvsagt , men gå så videre takk :)Skulle det deriomot finnes en SINGEL, oppegående og seriøs mann her som ønsker det samme som jeg gjør vil jeg sette stor pris på å motta noen ord fra deg :)

 
 

Chatrine

       

Sex kontakt annonser Andenes

Mann på 30i Oslo - som ser etter spennende mennesker. Liker det meste, og vil gjerne prøve alt. Har prøvd mye, og har en forkjærlighet for Dominans.

 
 

Kristianna

       

Sex kontakt annonser Andenes

Søker spenning, noen gutter/menn å møte for sex, kanskje det blir mer? Hvem vet ;)

 
 

Siril

       

Sex kontakt annonser Andenes

Jeg er lett å komme overens og i kontakt med. Jeg er opptatt av trivsel for alle, og er oppegående og engasjert. Jeg anser meg selv som en god person med gode menneskelige kvaliteter. Jeg er så svak for eldre menn som har glimt i øyet, og spesielt tanken på å kunne dele sex med ei gjør meg helt ør...

 
 

Milda

       

Sex kontakt annonser Andenes

Seriøs gift dame med pirrende lyster, bra utseende og sexy kropp søker vennepar som er oppegående og liker å møte mennesker som lever ut sine drømmer av og til i en travel hverdag.

 
 
 
Sexkontakt Moss | Søker sex Odda | Sex Sørumsand | Kontaktannonse Liknes | Kontaktannonse Hønefoss
Søker sex Honningsvåg | Sex date Kopervik | Søker sex partner Aursmoen | Søker sex partner Ulsteinvik weather pws station | Dame søker mann Kragerø