Sex kontakt annonser Birkeland

   Arris

       

Sex kontakt annonser Birkeland

Ser etter en eller flere, menn eller par, som tenner meg. For felles deilige sexstunder. Tenner lett, digger dirty prat. Før og under sexen;-) Liker det rått og rett på, bare kåtheten som bestemmer hva som skjer. Ta kontakt da vel!

 
 

Siril

       

Sex kontakt annonser Birkeland

Du er en mann med mange gode venner. En jobb du trives med. Du er enten singel eller i forhold. Du trenger mer flørt og lek i livet ditt. Du ønsker deg en helt spesiell venn/elsker.Du ønsker å ta dette forsiktig, men nysgjerrigheten og spenningen pirrer deg. Et steg av gangen. Noen mail. Lunsj. Flørt. Fantasier. Massasje. Sex ......Jeg kan hjelpe deg med det du trenger..

 
 

Marianne

       

Sex kontakt annonser Birkeland

Vi er et attraktivt og hyggelig par som ønsker å treffe en jente, en gutt eller par for spennende treff. Vi søker alle slags mennesker mellom 18 og 45.Hun liker jentekos/sex, mens han ser på...og kanskje deltar.. Vi er ærlige, liberale og lever et fint liv på alle måter... Hører vi fra dere?

 
 

Kate

       

Sex kontakt annonser Birkeland

Trenger noen som kan tildfredstille meg... kroppen min lengter etter deg..Er en selvsikker og utadvent kvinne ifra Lillehammer området som søker ei mann for masse moro, erotikk og spenning. Er det deg ?

 
 

Mailill

       

Sex kontakt annonser Birkeland

Jeg vil gjerne knulle, runke, slikke og suge deg. Kos og klining er også ok. Felles nytelse for begge er tingen.Du har sted..men ta kontakt om du er interessert.

 
 

Gerd

       

Sex kontakt annonser Birkeland

Er du jente/dame å dette kan høres spennende ut så ta kontakt så kan vi løse evt problemer eller avtale et pirrende møte:) Å klart et krav at du er sykdomsfri og har en god hygene:) fra Elverum.Vi disponerer leilighet.

 
 

Victoria

       

Sex kontakt annonser Birkeland

Heisann. Er en kvinne på 40år som er ute etter å bli kjent med nye folk. Vill helst bli først kjent med folk, og gjerne møtes ved en senere anledning viss vi synst kjemien er der. Veit kje heilt ka ellers eg ska skriva. Men ta kontakt viss du i grunn bryr deg.

 
 

Jenny

       

Sex kontakt annonser Birkeland

Hei! På jakt etter en flørt og moro, og kanskje noe mer om det er noe fint på gang. Jeg er en hyggelig kvinne, som bor i Oslo:) Etter flere år i dvale er jeg nå ute etter spennende treff med gutter/ menn og par. Hvordan vi møtes, og hvor vi møtes finner vi ut av om kjemien stemmer. Jeg elsker å se på å bli sett på

 
 

Klara

       

Sex kontakt annonser Birkeland

Hey her er jeg:) Er ny her inne, å lurer på hva jeg har i vente. Er en spontan og glad kvinne, som liker mye forskjellig å gjøre:) Her inne søker jeg ikke noe spesielt, men vær ikke redd for å ta kontakt. Eneste kravet jeg har for å svare deg, er at du har bilde;)

 
 

Lilleba

       

Sex kontakt annonser Birkeland

Er gift, han vet om dette og vi har gjensidig frihet og ærlighet. lenge hatt lyst å leke med en mann eller par, og liker det aller meste så bare kom med fantasier eller drømmer,så kanskje de blir oppfylt.

 
 
 
Søker sex Drammen | Sex kontakt annonser Jessheim | Dame søker mann Kløfta | Søker sex Tau | Swingers Tjøme
Søker sex partner Rognan | Sex kontakt annonser Fagerstrand | Sex kontakt Hommersåk | Sex partner Tananger | Swingers Løding