Sex kontakt Odda

   Mirjam

       

Sex kontakt Odda

Er en frodig kvinne som er på søken etter noe spennende i hverdagen..Er nok den som liker hjemmekos enn å flyge på byen hele tiden.Men å gå ut en kveld er jo koselig det..Ellers liker jeg å gå en tur i skog og mark. Men ta kontakt om du lurer på noe...

 
 

Marta

       

Sex kontakt Odda

Liker stort sett alle og finner de fleste attraktive på et eller annet punkt. Uansett kjønn eller miks av kjønn. Folk er folk og jeg digger alle sammen.Bor for tiden på Gjøvik. Studerer filosofi og bruker nok en del tid på å sitte og fundere og gruble over alle livets store og små spørsmål. Jeg elsker sex, det er mye å velge i mellom i disse dager, ingenting er tabu lenger.. Jeg prøver alt gjerne en gang...

 
 

Katarina

       

Sex kontakt Odda

Gift, leken kvinne søker diskrè treff. Er ute etter å ha det gøy og leke med likesinnede, glad i å eksperimentere :) Liker lange sexleker og er veldig glad i å bruke hendene. Seriøs og oppegående. Sporadiske treff en gang i måneden. Ble du nyskjerrig nå?

 
 

Lisebeth

       

Sex kontakt Odda

Jeg er en positiv og eventyrlysten babe. Håper på å finne en mann som kan hjelpe meg å sette alle mine fantasier til livs :)

 
 

Ingunn

       

Sex kontakt Odda

Er ute etter uforpliktende sex, evt et vennskap, men ikke noe fast forhold! Bare å ta kontakt, om dette høres intressant ut.

 
 

Mayliz

       

Sex kontakt Odda

Jeg søker en hemmelig elsker. En som savner det samme som meg. En som trenger å leve ut sine lyster og nyte det livet har å by på. Du kan gjerne være gift eller samboende. Det eneste jeg forventer av deg er respekt for at jeg er gift og ikke ønsker å slippe det jeg har. Vi skal bare nyte livet sammen. Jeg kan også love deg at at jeg er deg trofast som elsker.

 
 

Taran

       

Sex kontakt Odda

Søker litt spenning i hverdagen dersom det skulle egne seg...Litt sjenert av meg er jeg, hvertfall i begynnelsen :)

 
 

Vesla

       

Sex kontakt Odda

Du er en mann med mange gode venner. En jobb du trives med. Du er enten singel eller i forhold. Du trenger mer flørt og lek i livet ditt. Du ønsker deg en helt spesiell venn/elsker.Du ønsker å ta dette forsiktig, men nysgjerrigheten og spenningen pirrer deg. Et steg av gangen. Noen mail. Lunsj. Flørt. Fantasier. Massasje. Sex ......Jeg kan hjelpe deg med det du trenger..

 
 

Monica

       

Sex kontakt Odda

Hun har Skikkelig kåt og villig bollemus som er heftig og leken og fantaserer om å prøve to samtidig, den ene en velutrustet ung gutt som tar henne heftig og lenge bakfra mens hun gnir clitten frem til ville og lange orgasmer. Hun vil bli brukt både på tur, og samtidig av oss begge. Ta kontakt med oss .

 
 

Mailill

       

Sex kontakt Odda

Jeg er slank, renslig, diskret, sykdomsfri. Ingen økonomiske forpliktelser gjensidig - kun for felles interesse og hygge der og da. Bruk av maske er ikke noe problem begge veier. Er mobil i norge, og opptak kan gjøres utendørs, hos deg eller på hotell.Eneste krav fra min side er at du er over 18 .

 
 
 
Sex partner i Kyrksæterøra | Søker sex partner Setermoen | Søk Sex Melbu | Swingers Knarvik | Sex partner Ulsteinvik
Kontaktannonse Bjørnevatn | Sexdating Løpsmarka | Sexkontakt Skui | Swingers Nordfjordeid | Sex Fetsund