Sex kontakt Ørsta

   Anita

       

Sex kontakt Ørsta

Ser etter en fri sinnet person som søker etter litt spenning å kos :-)

 
 

Mainy

       

Sex kontakt Ørsta

Hei,vi er et par på 34 og 25 år som søker par/jenter for kos og hygge. Hun er bi-nysgjerrig, og ønsker å utforske det området. Han har veldig lyst til å oppleve to jenter i senga. Vi har ikke større erfaring med gruppesex/trekant. Send en melding til oss da vel! :)

 
 

Tanja

       

Sex kontakt Ørsta

Midt-Norge: Hei jeg er en kåt jente på 27 år som ønsker å komme i kontakt med par eller jenter,drømmer om å ha sex med jente spesielt,jeg har bra utseende å er 167cm å 59 kilo.ikke nøl da vel,håper på mange koslige svar.kansje det finnes noen der ute som vil bli slikket herligt av meg.

 
 

Merethe

       

Sex kontakt Ørsta

Jeg og min kjekke mannlige samboer har lenge hatt en stor fantasi om å invitere en ekstra jente til deilig kos. Vi har et fantastisk sexliv, men elsker å krydre det med noe nytt! Vi bor i nærheten av hovedstaden. Nok om oss i denne omgang - og om dere synes dette er interessant hører vi gjerne fra dere og tar det videre derfra.

 
 

Janfrid

       

Sex kontakt Ørsta

Jeg er av den typen som må ha litt tid på meg. . . kaster meg nok ikke uti det første og beste. . . så om du har litt tolmod med meg. . så kan det nok hende at vi kan få mange hyggelige kosestunder sammen. . .

 
 

Lissbeth

       

Sex kontakt Ørsta

En snill eventyrlysten jente. Søker enten menn, eller par eller gruppe. Alder er ikke så viktig.

 
 

Marthe

       

Sex kontakt Ørsta

Søker deg som er helbarbert nedentil, Alder er max 25, men helst yngre. Gutter som ønsker å bli sugd av henne og av han..Ikke nøl med og ta kontakt for treff. Svar med bilde og vi sender bilde i retur.

 
 

Asbjørg

       

Sex kontakt Ørsta

Jeg føler meg på topp sexuelt...derfor er jeg her inne:-) Vet jeg har mye å gi til den rette personen, på det seksuelle planet.

 
 

Edith

       

Sex kontakt Ørsta

Søker en gutt/mann som vil bli kjent med en, og kanskje bli med på en "date". Alder bør være fra 20-50. Tenker ikke på et sextreff i første omgang. Se om kjemien kan stemme. Og så heller ta et steg videre. Synes det kan være mer spennende å bli kjent på den måten..

 
 

Tina

       

Sex kontakt Ørsta

Jente 22 har samboer søker hemmlig elsker.ønsker ikke kontakt med menn over 40 åran helst takk..ps ønsker og prøve jente sex om de er noen som ønsker de:) ...

 
 
 
Dame søker mann Vormedal | Sex kontakt annonser Hammerfest | Sex partner i Egersund | Søker sex Ås | Sex Vikersund
Sex partner i Kopervik | Knulle partner Tranby | Søker sex Sarpsborg | Søk Sex Hareid | Sex Stavern