Sex kontakt Skui

   Linn

       

Sex kontakt Skui

Dame som ønsker å prøve noe nytt, søker da etter en dame som kanskje vil være min faste elsker,jeg er uerfaren med damekos,men er villig til å være med på det meste.

 
 

Larsine

       

Sex kontakt Skui

Binysgjerrig dame 36 i Sogn og fjordane . Bor i sunnfjord og ønsker å møte andre bi/binysgjerrige som er i fylket.

 
 

Mainy

       

Sex kontakt Skui

Søker elsker. Hemmelige kosestunder med olje massage og mye kos. Har erfaring med trekant og er bi-nysgjerrig/bi-light. Har du lyst til å prøve trekant? Kjemi er jo viktig, selvfølgelig... lyst å bli kjent,kanskje? :-) Legg gjerne igjen en melding om det er noe mere du lurer på..

 
 

Margaret

       

Sex kontakt Skui

Hei. Er ny her, og kikker meg litt rundt først:) Meeeen, pass deg; eg biter !!! Hehe Legg gjerne igjen noen ord til meg.

 
 

Kathrine

       

Sex kontakt Skui

Et par i alderen 34/36 år som har lyst til å prøve noe nytt og spennende. vi prøver lykken her da vi jobber mye og vi er sjelden ute på byen.. Er helt ferske på dette, men ivrige på å møte en jente som vil ha sex med oss..

 
 

Ingelin

       

Sex kontakt Skui

Hei , søker en dame som vill ha god deilig sex og kos ;) Er singel og ønsker en å kunne nyte med og skulle det vere den rette så kanskje et forhold ;) . Er åpen og utforskende ;) . Håper å høre fra deg ;)

 
 

Josefine

       

Sex kontakt Skui

Søker en gutt som vil ta meg for den jeg er. Er ikke tynn person, men jeg er hyggelig, ærlig, og snakker for meg når det trengs. Mannen jeg søker ska vær mellom 20-33, også har humor, ærlighet og snill...

 
 

Lise

       

Sex kontakt Skui

Hei, vi er ett par som søker en mørkhudet mann med stort redskap. Vi møtes på ett hotelrom hvor kun hun deltar aktivt. Du må være sykdomsfri og glad i såpe og vann som oss. Venter på deg med varm glattbarbert mus og en varm sugende munn.

 
 

Nelborg

       

Sex kontakt Skui

23 år, slank, blond, med deilig faste pupper og glattbarbert nedentil.. Du kan vel ikke be om mye mere enn det ? I tillegg har jeg ingen hemninger og elsker a bli tatt i alle hull... Kan suge pikk i flere timer...Er du ute etter å få tilfredsstillelse? vel da er ikke hjelpen langt unna ;P Gi en lyd hvis du er interessert, hvem vet...

 
 

Vivi

       

Sex kontakt Skui

Søker uforpliktende treff, Oslo og omegn. Er du ute etter en typisk feminin dame med langt hår og høye hæler så trenger du ikke å lete lenger. Normal kroppsvekt, trener regelmessig.Er du i et forhold må dere ha blitt enige om et åpent forhold, jeg ønsker ikke å være noens hemmelige elskerinne.

 
 
 
Dame søker mann Bjørkelangen | Sex kontaktannonser Kongsberg | Sexdate Rørvik | Søker sex partner Jevnaker | Søk Sex Skui
Søker sex partner Førde | Sex møter Stranda | Sex kontakt Sunndalsøra | Sex Brumunddal | Søk Sex Åkrehamn