Sex kontaktannonser Farsund

   Amanda

       

Sex kontaktannonser Farsund

Søker dominant mann ,gjerne være eldre enn meg=) Har maaaange fantasier,noen er prøvd ut,noen dørmmer jeg om og noen er kanskje ikke mulig;)send meg en meld da vel!

 
 

Emma

       

Sex kontaktannonser Farsund

Søker deg som er helbarbert nedentil, Alder er max 25, men helst yngre. Gutter som ønsker å bli sugd av henne og av han..Ikke nøl med og ta kontakt for treff. Svar med bilde og vi sender bilde i retur.

 
 

Borgny

       

Sex kontaktannonser Farsund

Dame på 48 år som er i et forhold med en mann, men er veldig nysgjerrig på jentesex. Det viktigste er at vi to finner tonen og har en god kjemi. Det hadde vært kjekt om du bor i Bergensområde, men det er ikke noe krav. Jeg bor i Bergen. Utseende er ikke det viktigste, men at du er renslig og klar for å eksperimentere litt sammen med meg. Min kjæreste vet om dette og syns det er greit at jeg lever ut mine fantasier på dette området. I første omgang dreier dette seg om meg og deg, men hvis kjemien er riktig kan kanskje kjæresten min innvolveres etter hvert. Men dette er det DU som bestemmer. Jeg har en del spennende ting i nattbordskuffen som jeg gjerne skulle brukt sammen med deg.

 
 

Elena

       

Sex kontaktannonser Farsund

Er en deilig og sjarmerende blondine, med mye humor og glede. Jeg søker ikke ekteskap eller livsledsager her inne ...men mer en flørt kanskje... :) Håper å finne en sexy, barsk og morsom fyr her inne...var dette for mye å håpe på kanskje ? :))Kan det være deg ?

 
 

Berendina

       

Sex kontaktannonser Farsund

Jeg søker en dame utenom det vanlige, en likesinnet, frisinnet fast elsker og mulig kjæreste.Jeg ønsker meg en som kan se spenningen i at man sammen kan involvere andre i leken fra tid til annen. Har erfaring fra slike settinger fra tidligere, men foretrekker å gjøre dette i forhold på den ene eller andre måten, da jeg trives best med å ha en å dele opplevelsene med etterpå. Er nok av de mer selektive, så det har vært mer en sjelden gang enn ofte, og langt ifra med hvem som helst, når som helst eller hvor som helst....

 
 

Heidi

       

Sex kontaktannonser Farsund

Jeg er en kvinne som prøver, og drevet SM nesten hele livet på en eller annen måte, men har ikke alltid vert like heldig med valg av partner. jeg fikk en god opplæring av en voksen mann da jeg var ganske ung, dette har satt sine spor, og det jeg har funne ut at jeg tenner mer og mer på SM...Elsker spenning og er leken, du nyter en Mester som tolker dine uttrykk og handler ut i fra det.....for smerte og nytelse er bare to sider av samme mynt.

 
 

Venevil

       

Sex kontaktannonser Farsund

Leter etter noen for flørt, utveksle spennende fantasier, sexhistorier, bilder, og kanskje noe mer ;)Søker rettogslett litt krydder i hverdagen..Om meg kan jeg si at jeg er en leken og ungdommelig kvinne, med mye humor og selvironi..

 
 

Nelfrid

       

Sex kontaktannonser Farsund

Er ute etter å bli kjent med nye gutter. Legger ikke skjul på at jeg håper på mer enn vennskap, men greit å begynne et sted.Er hyggelig og pratsom. Leken og rett fram.

 
 

Christina

       

Sex kontaktannonser Farsund

Hei, jeg er her for å møte alle slags typer gutter :D Så hvis dere vil bli kjent med meg er det bare å sende et brev :D Jeg biter ikke :P

 
 

Berendina

       

Sex kontaktannonser Farsund

Søker en snill, grei, trofast singel mann i aldeden 40 til 54 år som er ferdig med tidligere forhold. Krav: Ha jobb, være renslig og velkledd/normalt kledd, ha humor, ikke røyke, sunne interesser, like å reise, ikke være redd for varme(eks syden midt på sommeren) sosial, ingen rusproblemer, ikke være sjalu elller kontrollerende.. Seksuelle preferanser tar vi mellom oss ?

 
 
 
Sex kontakt annonser Hommersåk | Sex kontaktannonser Askøy | Kontaktannonser Verdal | Søker sex Sarpsborg | Søk Sex Ulsteinvik
Søk Sex Sætre | Sex kontakt Holmestrand | Søker sex partner Mosjøen | Søker sex partner Skui | Sex kontaktannonser Ås