Sex kontaktannonser Melbu

   Iselin

       

Sex kontaktannonser Melbu

Tenner spesiellt på deg som er høy, og har et glimt i øyet. Selvtillit, humor og intelligens kombinert med sosiale antenner, er en fordel. Liker at du kan ta styringa.... Har du muskler eller uniform er jeg helt solgt.Har et ganske travlet liv- kunne tenke meg noen å møte av og til- sende hverandre frekke meldinger og møtes og bare kjenne at lysta og spenninga er der. Jeg er ikke interessert i å møte deg som allerede er i et forhold .

 
 

Grete

       

Sex kontaktannonser Melbu

Jeg er en ung jente på 20, begavet med sitt utseende som er bosatt i Oslo/Trondheim :-) Føler at å skrive en slik annonse som dette er litt utenfor min komfortsone men jeg prøver meg allikevel. Min greie er uhemmet sex med fremmede! Ellers en eventyrlysten jente som liker å utfordre seg selv, og leve livet helt ut i fingertuppene :-) Ta gjerne kontakt på mail og legg ved et bilde av deg selv, samt fortell litt om deg selv!

 
 

Tolline

       

Sex kontaktannonser Melbu

Voksen jente som ikke vil godta at alderen skal legge hindringer i veien. Er like yr som alltid, om ikke yrere:)Ønsker kontakt med heftige,lekne menn i første rekke men er ikke redd for å prøve hverken jenteleker eller par leker.Venter på svar

 
 

Serianna

       

Sex kontaktannonser Melbu

Ett par som søker mann i fyste omgang. Å e to trivelige mennesker som det e lette å ver i lag me. Det er en fast husvenn me ønske. Ein mann me kan spise go mat å drikke i sammen med, å prate. Å at sex delen blir ein naturlig følge. Å skulle det ikke bli det akkurat "den" dagen, så er det og greit.

 
 

Siw

       

Sex kontaktannonser Melbu

Kvinne i slutten av 20 årene søker gutter, gjerne eldre for kos og sex. Har eget hus i landlige omgivelser og bil så jeg er mobil. Er åpen for det meste.

 
 

Lise

       

Sex kontaktannonser Melbu

Gift kvinne 36 søker etter en i samme situasjon,,,,eller et par.....Er mye ute og reiser mellom Aust-Agder-Telemark-Oslo. Har ofte mulighet på dagtid...på rimelig kort varsel. Er en helt normal og oppegående dame, som også vet hva diskresjon betyr.

 
 

Perdis

       

Sex kontaktannonser Melbu

Hei! Jeg søker en streng mann for rollespill .Jeg søker deg mann som vil binde meg , spanking og gjøre det som er i din komando. Håper jeg kan treffe en på østlandet ( vestfold ). Ta gjerne kontakt.

 
 

Tordine

       

Sex kontaktannonser Melbu

Gift kvinne som søker spenning. Er nysgjerrig, spenningssøkende, lett og prates med og triver når jeg kan bli kjent med mennesker.

 
 

Mathilde

       

Sex kontaktannonser Melbu

Grei par fra vest søker lekne mennesker. Det kunne vert fint å møte noen for koselige kvelder..Hvem du er det veit eg ikkje, men du er ikkje i ett forhold vist dere ikkje er ett par da :-)Send oss noen ord vist du liker det du ser...;)

 
 

Pia

       

Sex kontaktannonser Melbu

Søker en ung mann som jeg kan møte på reiser eller nå og da.Jeg er fortiden i et forhold helt uten sex og kos, tenner litt på tanken om å utforske litt på egenhånd.Er glad i og gi gaver eller gi en påskjønnelse om det skulle være ønskelig.Tror du at du kan være den rette? Legg igjen en hilsen da vell:)

 
 
 
Knulle partner Verdal | Sexkontakt Fredrikstad | Søker sex Stange | Sex møter Brumunddal | Sex partner Setermoen
Dame søker mann Horten | Sex partner i Lillesand | Sex partner Mosjøen | Kontaktannonser Ål | Sexkontakt Ryggebyen