Sex møter Narvik

   Milrid

       

Sex møter Narvik

Søker jenter og par......

 
 

Anny

       

Sex møter Narvik

Jeg leter etter en voksen mann..som kan kunsten å forføre.. En mann med mye erfaring og inteligens.. Trenger noen som kan overraske meg for det er noe jeg tenner vanvittig på..Håper du fins og at du vil kontakte meg.. Jeg er sexy, oppegående og tilgjengelig for deg..om du tør.

 
 

Bjørg

       

Sex møter Narvik

Hei alle frie og fordomsfrie mennesker. Noen som er som meg her, elskere av sex og våger å tørre nye ting? Hvorfor være redd for det ukjente da det kan være så ufattelig deilig og spennende? Ikke vet jeg. Er fordomsfri innen sex, så kom og kos dere med meg alle og en hver :-)

 
 

Hilde

       

Sex møter Narvik

Skilt 47-år gammel kvinne søker menn, kvinner og par som er lekne og ikke tar seg selv så høytidelig og som liker å dele gode opplevelser;) Jeg er frisk og diskre. Dere må helst bo i Bergens område eller nærheten. Sex med kondom. Ingen økonomiske forpliktelser - kun gjensidig hygge!

 
 

Vanja

       

Sex møter Narvik

Søker single menn for uforpliktende treff.

 
 

Kristin

       

Sex møter Narvik

Jeg er på utkikk etter et fast opplegg et par ganger i måneden med en mann med leilighet i Oslo, helst noenlunde sentralt. Du må være singel for jeg orker ikke noe trekantdrama. Utseendet er ikke så nøye. Men du bør ha litt selvtillit og like å ha kontrollen.

 
 

Berina

       

Sex møter Narvik

Elsker å bli dratt rundt etter håret og bundet fast. Men vil også bli behandlet pent. Glad i å tease og kose. Jeg vil ha en mann som vil ta vare på meg men samtidig pule meg hardt og behandle meg som han vil i senga.

 
 

Vibeke

       

Sex møter Narvik

Tromsø: Ungt par som gjerne vil møte en jente for sporadiske erotiske møter. Vi har aldri prøvd det, og er meget spente på tilbakemeldinger! Vi krever at du er frisk og omgjengelig:) Skriv til oss for flere detaljer!

 
 

Else

       

Sex møter Narvik

Er en hyggelig og grei dame som søker etter en eller flere å utforske og ha det litt gøy sammen med, gjerne noe litt mer fast også. Må innrømme at jeg er litt sjenert, men det pleier å gå fort over :)

 
 

Redna

       

Sex møter Narvik

Nysingel og søker derfor litt spenning og morro i hverdagen. Utadvendt, snill og omtenksom voksen kvinne. Er sosial og ønsker og treffe nye mennesker. Ikke nøl med å ta kontakt.

 
 
 
Sex dating Bø | Søker sex Åsgårdstrand | Kontaktannonser Jørpeland | Søker sex Tromsø | Kontaktannonse Halden
Kontaktannonser Sauda | Sex kontakt annonser Kristiansund | Søk Sex Drammen | Søker sex Halden | Søker sex Hønefoss