Sex partner Skui

   Olufine

       

Sex partner Skui

Innholdsrik, utålmodig, motsetningsfull, myk/god, krevende/grådig, eventyrlysten, redd for å bli oppdaget, vil gjerne dominere... det er jo fint å kjenne at man lever..ikke la rutinene ta over..se litt bak fasaden..

 
 

Lilleba

       

Sex partner Skui

Yngre gutter er velkomne til å sende meg en frekk/søt/hyggelig/teit hilsen, under forutsetningen av at du er seriøs. Gidder ikke bruke tid på tull som ikke går noen vei. Dersom du velger pyseveien og ikke sier hei, minsker sjansene for eventyr betraktelig!

 
 

Peroline

       

Sex partner Skui

Hei du mann , jeg liker å bli sett på? Jeg vil at du skal være passiv å se på meg mens jeg onanerer og får orgasme, lyst? Elsker å ta på meg selv mens gutter ser på meg... bare tanken gjør at musa blir våt...

 
 

Åse

       

Sex partner Skui

Kvinne i sin beste alder søker nye veninner og kanskje noe mer etterhvert om kjemien er til stede! Jeg er samboende for tia, men lever i et åpent forhold og jeg er alltid dønn ærlig om alt jeg foretar meg om det kommer spørsmål.

 
 

Margit

       

Sex partner Skui

Heisann:) Er en mann på 20 år som søker etter en bedre halvdel, men liker også bare og ha noen å kose med :) Ta kontakt da vell:)

 
 

Janne

       

Sex partner Skui

Partnerbytte, gruppesex og jentesex er noen av det vi er ute etter. Vi er sykdomsfrie og diskré. Renslighet og personlig hygiene er en selvfølge for oss. Er det gjennsidig interesse, kan vi kanskje møtes over et glass vin..?

 
 

Marte

       

Sex partner Skui

Søker en venn som jeg kan dele interesser med og som også kan bli min elsker hvis kjemien stemmer.

 
 

Magdalena

       

Sex partner Skui

Hei, Er her for å ha det gøy og leke med likesinnede, glad i å eksperimentere :) Jeg er åpen for forslag og ønsker å få ærlige meldinger fra ærlige menneske!

 
 

Vessa

       

Sex partner Skui

En veltrent kvinne søker spenning og erotikk. Elsker å "gi og ta" og enkelt og greit elsker sex. Er du en mann som søker spenning, som liker kos, sex og har behov for mer enn det livet idag gir, så bare ta kontakt. Ønsker du å utforske med flere, kvinner og menn, ja takk sier jeg da. Jeg har en stor apetitt på sex og ser bare muligheter. Utfordre meg da vel! Flørting er uansett helt ufarlig. Ta kontakt så ser vi om vi matcher.

 
 

Gerd

       

Sex partner Skui

Ser etter en ung, kåt og nysgjerrig gutt som er lysten på å dele sine fantasier og seksuelle drømmer med meg. Også skal jeg være litt streng; jeg er IKKE interessert i par, eldre menn eller andre jenter(selv om jeg er bifil) det er ikke derfor jeg er her inne.

 
 
 
Sex partner Kyrksæterøra | Søker sex partner Frosta | Sex Stavern | Sex kontaktannonser Molde | Sex date Moelv
Kontaktannonse Åsgårdstrand | Søker sex Hammerfest | Søker sex Vikersund | Sex partner Holmestrand | Kontaktannonse Høyanger