Sexkontakt Hommelvik

   Rikke

       

Sexkontakt Hommelvik

Akershus: søker likesinnede til å utforske hverandre, ønsker treffe unge gutter, kompiser, brødre, ha gode stunder, hjemme hos dere eller meg, med god mat, gjerne dra en tur innom swingerklubber, er egentlig litt utforskende på det meste.---

 
 

Valborg

       

Sexkontakt Hommelvik

Er egentlig litt usikker på hva jeg ser etter.....tror det klikker hvis det føles rett. Så bare spør eller ta kontakt!

 
 

Madelen

       

Sexkontakt Hommelvik

Godt voksen (52), pent brukt kvinne søker godt voksen (50+) godt brukt elsker for samvær med flere, med meg i sentrum..hehe

 
 

Martha

       

Sexkontakt Hommelvik

Søker gjerne en gift/samboer mann som vil møtes for 100% diskre sex. Prevensjon er et must. Liker det meste, kan terffes på dagtid. Prøv meg da vel...pen hyggelig, kåt og snill pie med masse humor og glimt i øyet:)

 
 

Anett

       

Sexkontakt Hommelvik

Jeg er på utkikk etter et fast opplegg et par ganger i måneden med en mann med leilighet i Oslo, helst noenlunde sentralt. Du må være singel for jeg orker ikke noe trekantdrama. Utseendet er ikke så nøye. Men du bør ha litt selvtillit og like å ha kontrollen.

 
 

Sedsel

       

Sexkontakt Hommelvik

Hei ;-) Vi er ett intelligent par fra sørlandet som søker andre par eller jente som vil prøve ut litt fantasier. Hun har veldig lyst å prøve ut jentekos ellers ønsker vi å prøve swinging med annet par:-) er seriøse og har respekt for andre. Send gjerne en melding hvis dere er interessert i treff :-)

 
 

Torhild

       

Sexkontakt Hommelvik

Midt-Norge: Hei jeg er en kåt jente på 27 år som ønsker å komme i kontakt med par eller jenter,drømmer om å ha sex med jente spesielt,jeg har bra utseende å er 167cm å 59 kilo.ikke nøl da vel,håper på mange koslige svar.kansje det finnes noen der ute som vil bli slikket herligt av meg.

 
 

Kariann

       

Sexkontakt Hommelvik

Jeg er gift, men søker en mann i sin beste alder, er det deg kanskje??? Du må like god samtaler i tillegg til god og heftig sex... Humor er veldig viktig!

 
 

Tomine

       

Sexkontakt Hommelvik

Jeg er en skilt kvinne på 48 som savner en varm og god mann for felles kos å glede både i og utenfor senga. Har en grei jobb, men et kjedelig privatliv og vil seriøst gjør noe med det snarest!!! Du er en trivelig og sosial mann,og som meg fantaserer om så mangt. Jeg har funnet ut hva som tenner meg mest og hva jeg helst vil oppleve fremover. Vi kan ta alle juicy details når vi møtes...

 
 

Peolive

       

Sexkontakt Hommelvik

Vi er et par som søker jente, vi begge tenner på tanken å utforske nye ting med ei jente til Vi har et fantastisk og fargerikt sexliv, men elsker å krydre det med noe nytt! Mere detaljer kan du få om du tar kontakt. Han er kraftig bygd med fin kropp og medium størrelse på penisen. Hun er normalt tynn med flotte pupper og er alltid glattbarbert.

 
 
 
Knulle partner Grimstad | Sex kontaktannonser Hov | Sex kontakt annonser Løding | Sex kontaktannonser Stokke | Sex kontakt annonser Stange
Kontaktannonse Nordfjordeid | Sex partner Løten | Kontaktannonse Røyken | Kontaktannonse Bjørkelangen | Sexkontakt Gol