Sexkontakt Vedavågen

   Pergot

       

Sexkontakt Vedavågen

Er en blid, uformell og omgjengelig person som liker å treffe nye mennesker! Er ikke på jakt etter noe spesielt.. så veldig åpen for alle muligheter! Er ikke kjempeopptatt av utseende, det har jo selvfølgelig litt å si, men er mer opptatt av en person som jeg trives å være med og omvendt! Spør om du lurer på noe som helst!

 
 

Rita

       

Sexkontakt Vedavågen

Et par i alderen 34/36 år som har lyst til å prøve noe nytt og spennende. vi prøver lykken her da vi jobber mye og vi er sjelden ute på byen.. Er helt ferske på dette, men ivrige på å møte en jente som vil ha sex med oss..

 
 

Judith

       

Sexkontakt Vedavågen

Tenner spesiellt på deg som er høy, og har et glimt i øyet. Selvtillit, humor og intelligens kombinert med sosiale antenner, er en fordel. Liker at du kan ta styringa.... Har du muskler eller uniform er jeg helt solgt.Har et ganske travlet liv- kunne tenke meg noen å møte av og til- sende hverandre frekke meldinger og møtes og bare kjenne at lysta og spenninga er der. Jeg er ikke interessert i å møte deg som allerede er i et forhold .

 
 

Judith

       

Sexkontakt Vedavågen

Du er en mann med mange gode venner. En jobb du trives med. Du er enten singel eller i forhold. Du trenger mer flørt og lek i livet ditt. Du ønsker deg en helt spesiell venn/elsker.Du ønsker å ta dette forsiktig, men nysgjerrigheten og spenningen pirrer deg. Et steg av gangen. Noen mail. Lunsj. Flørt. Fantasier. Massasje. Sex ......Jeg kan hjelpe deg med det du trenger..

 
 

Cecilie

       

Sexkontakt Vedavågen

Hei alle frie og fordomsfrie mennesker. Noen som er som meg her, elskere av sex og våger å tørre nye ting? Hvorfor være redd for det ukjente da det kan være så ufattelig deilig og spennende? Ikke vet jeg. Er fordomsfri innen sex, så kom og kos dere med meg alle og en hver :-)

 
 

Celine

       

Sexkontakt Vedavågen

Hei. Eg er ei lubben jente på 25år, eg søker etter litt forskjellig :p Har og ein type. Bilder sender eg på Mail så bere ta kontakt :)

 
 

Haldis

       

Sexkontakt Vedavågen

Søker spenning, med en hyggelig mann uansett alder eller par. Jeg liker det meste. Håper du liker damer med litt kjøtt på bena.

 
 

Olefine

       

Sexkontakt Vedavågen

Hei. Er ny her, og kikker meg litt rundt først:) Meeeen, pass deg; eg biter !!! Hehe Legg gjerne igjen noen ord til meg.

 
 

Turid

       

Sexkontakt Vedavågen

Er klar til og gjøre noe nytt og spennende :) Søker menn for deilig sex, liker og utforske og prøve nye ting. Send en mail da,så kan vi bli bedre kjent :)

 
 

Margaret

       

Sexkontakt Vedavågen

Blid jente som vil bli kjent med folk og leke, flørte litt :) Spent på om det er noe spennende her inne for meg. Åpen for det meste ;)

 
 
 
Sex partner Setermoen | Søk Sex Fredrikstad | Sex kontakt annonser Setermoen | Sexkontakt Maura | Kontaktannonser Årnes
Dame søker mann Flateby | Sex møter Ulsteinvik | Kontaktannonse Jørpeland | Kontaktannonser Nesbyen | Swingers Farnes