Søk Sex Måløy

   Oda

       

Søk Sex Måløy

Er ei kåt jente som mangler en å ha det deilig med innimellom. Har type men han er kun hjemme i ferier, noe som er alt for lite for meg i lengden. I senga liker jeg det smårøft og at gutten er den som oftest tar kontrollen, men samtidig er en ordentlig fyr som kan behandle jenter uten å bli stygg. Kjenner jeg blir våt av tanken.. Skynd deg å svare da!!

 
 

Alice

       

Søk Sex Måløy

Ser etter en fri sinnet person som søker etter litt spenning å kos :-)

 
 

Andrine

       

Søk Sex Måløy

Blond dame, slank, pen kropp, grønne øyne, leter etter en deilig mann jeg kan leke med av og til.

 
 

Svanhvit

       

Søk Sex Måløy

Hun har Skikkelig kåt og villig bollemus som er heftig og leken og fantaserer om å prøve to samtidig, den ene en velutrustet ung gutt som tar henne heftig og lenge bakfra mens hun gnir clitten frem til ville og lange orgasmer. Hun vil bli brukt både på tur, og samtidig av oss begge. Ta kontakt med oss .

 
 

Maybritt

       

Søk Sex Måløy

Hva jeg tenner på? Jeg tenner på at jenta har det deilig.. tenner på å leve ut fantasier (også mine egne) om det er å bli brukt hardt syntes jeg det er spennende. Om det er lidenskapelig rolig sex er det like spennende. Gleder meg til å høre fantasiene dine;)

 
 

Lovise

       

Søk Sex Måløy

Heisann:) Er en kvinne på 35 år som søker etter en bedre halvdel, men liker også bare og ha noen å kose med :) Ta kontakt da vell:) .

 
 

Solfrid

       

Søk Sex Måløy

Jeg er en sexy, slank og seriøs jente som ønsker treff. Folk sier jeg har glimt i øyet og er som oftest den som får latteren til å komme.Søker en spennende å leken mann eller par som kan være med på uforpliktende, sikre, renslig, dampende, pirrende og normale sex leker.

 
 

Reidun

       

Søk Sex Måløy

Jeg er en dame som ønsker selskap! begynner bli seksuelt frustrert. er ikke akkurat tynn, men jeg skammer meg ikke! håper noen tar kontakt. Litt om meg selv,er en leken jente, som liker fart og spenning. holder hode kaldt når jeg må. men ellers er det supert!

 
 

Torunn

       

Søk Sex Måløy

Jeg er en streng dominant kvinne som vil forlange at du gir slipp på all kontroll. Veien til din totale underkastelse består av ydmykelser, frihetsfrarøving, trening, dresur og god belønning. Det blir ikke nødvendigvis smertefult, i utgangspunktet vil det bli fokus på det mentale. Er du klar til å tjene?

 
 

Solfryd

       

Søk Sex Måløy

Elsker at noen straffer meg med ris! ikke sånn at det blir merker eller rød rompe mer enn den dagen vi leker. Jeg trener og dusjer sammen med andre tre til fire ganger i uken og da kan jeg ikke komme med merker bak :-) Søker en/noen som vil leke! , rise meg over kne (med hånden) hardt så jeg kjenner det, eller i diaperposition, bøyd over stol, bord, sofa el lign. Sykdomsfri og renslighet er et krav begge veier.

 
 
 
Søker sex Rotnes | Sex kontakt Lakselv | Søk Sex Brumunddal | Sex møter Brønnøysund | Swingers Sunndalsøra
Søk Sex Stranda | Sex møter Stryn | Sex Fagerstrand | Søk Sex Vadsø | Søk Sex Vestby