Søker sex Bergen

   Siw

       

Søker sex Bergen

Hei. Jeg er en meget underdanig jente fra Oslo. Jeg er 25 år og er gift. Min mann har aldri hatt forståelse for min sexuelle behov og fantasier. Blant annet har jeg sansen for litt SM og rollespill..Jeg vil ikke være utro, men kroppen min trenger dette. Er det noen som kan hjelpe meg med dette ?

 
 

Valborg

       

Søker sex Bergen

Jeg er i tyveårene, naturlig blond med en drøm med flere gutter etter tur (ikke gangbang).Aldersmessig er du rundt min alder, holder til i eller rundt hovedstaden(det gjør jeg), har en slank/normal kropp, ellers blid og fornøyd frøken:)Håper å høre fra deg ..

 
 

Janhild

       

Søker sex Bergen

På jakt etter deg som kan å tildfredstille en kvinne.. Jeg drømmer om multiorgasmer og en mann som kan slikke meg til klimaks... noen?

 
 

Vessa

       

Søker sex Bergen

Passer du de fleste av disse kriteriene ? : - Er mellom 20 og 37 år (i noen tilfeller tillater jeg 18 år, men da må du være veldig voksen for alderen, og ikke fremstå som en 18 åring) er du dominant, men ikke superstreng, liker å se meg delvis naken på et litt offentlig sted (avsides) liker å presse grensene mine litt ...liker å gi "forsiktig" ris , slik at jeg blir god rød og varm på stumpen...liker blindfold, ring-gags, bondage, og oppblåsbare leketøy, og vibrerende leketøy. Ta kontakt om dette er deg?

 
 

Lisebeth

       

Søker sex Bergen

Jente 22 har samboer søker hemmlig elsker.ønsker ikke kontakt med menn over 40 åran helst takk..ps ønsker og prøve jente sex om de er noen som ønsker de:) ...

 
 

Lilleba

       

Søker sex Bergen

Vi er et attraktivt og hyggelig par som ønsker å treffe en jente, en gutt eller par for spennende treff. Vi søker alle slags mennesker mellom 18 og 45.Hun liker jentekos/sex, mens han ser på...og kanskje deltar.. Vi er ærlige, liberale og lever et fint liv på alle måter... Hører vi fra dere?

 
 

Tutti

       

Søker sex Bergen

Kvinne på 45 år som søker uforpliktende treff. Hvordan ting utvikler seg videre er bare bonus. Bor alene og treffes gjerne her. Spontan, ærlig og snill.

 
 

Emilie

       

Søker sex Bergen

Snill empatisk dame, som er utadvent og reflektert, har lyst å møte en hyggelig gutt eller par for vennskap og sex.

 
 

Alette

       

Søker sex Bergen

Er en lubben tøs på 42 fra Østfold, søker gutter og par for.. hvem vet? Hva som helst:) veldig mange fantasier, de fleste av dem er med par:)Ta kontakt hvis dere lurer på noe

 
 

Norid

       

Søker sex Bergen

Tenningen min ligger mellom ørene og i kjemien..... kunsten å pirre på flere måter verdsettes og opplevelsen blir forsterket når vi finner den samme strengen å spille på. Meldinger med spørsmål som "kåt i kveld?" "Er på hotell....treff?" Kan spare seg kalorier med å la være å skrive :)

 
 
 
Sex partner i Lervik | Sex partner i Kragerø | Sex date Spydeberg | Søker sex Bodø | Dame søker mann Mosjøen
Swingers Årnes | Sexdating Myre | Søk Sex Egersund | Sexkontakt Tranby | Søker sex Haugesund