Søker sex partner Kopervik

   Lusine

       

Søker sex partner Kopervik

Hei!Jeg er en snill o trevlig kvinne som på dette vis ønsker å få lite fart på mitt sexliv o lite mer spenning i vardagen! Er ny med dette her...

 
 

Annelen

       

Søker sex partner Kopervik

Jeg ønsker å komme i kontakt med spennende folk,både gutter,jenter og par. Er interesert i det meste, men har noen fantasier som jeg har lyst til å sette til livet så håper det er noen her inne som vil hjelpe meg litt med det :P Mere detaljer kan du få når du skriver til meg...Er meget mobil, men holder til på Østlandet.

 
 

Målfrid

       

Søker sex partner Kopervik

Hei, vi er et ektepar i slutten av trettiårene som søker en kvinne, alder er opp til deg. Er kun intresert i kvinner og par som vil møte oss for spennende treff. Single menn har ABSOLUT ingen interesse - par hvor hun vil utforske sine bi sider..ta kontakt da vel, ikke er vi stygge og vi biter heller ikke :-P

 
 

Margareta

       

Søker sex partner Kopervik

Søker også venniner i samme slengen,kanskje kan utvikle vennskapet til noe deiligere?;) Er trygg,rolig,snill,seriøs,omtenksom,leken,romantisk,kosete og erotisk anlagt. Har ikke skremt noen med utseendet heller så langt;D

 
 

Oleif

       

Søker sex partner Kopervik

Leken jente fra Østlandet, rett i nærheten av Oslo. Søker spennende og hyggelige mennesker for prat og bekjentskap.Er i utgangspunktet ute etter å bli kjent med en venninne, men par og gutter er også interessant.

 
 

Bergly

       

Søker sex partner Kopervik

Er en jente på 23, liker utfordringer og nye ting! Jeg er vell her inne som ett slags tidsfordriv? Er glad i sex og nye folk, så hvorfor ikke?! Sier bare med engang. Jeg klarer ikke folk som maser!!!!!!

 
 

Kariane

       

Søker sex partner Kopervik

Flott å være ettertraktet, jente på 24 år som søker en jente å ha kos med og bli venninne med frynsegoder =)

 
 

Syrene

       

Søker sex partner Kopervik

Er du en ung gutt som fantaserer om eldre frodig kvinner? Da trenger du ikke å lete videre! Ikke være redd , jeg skal ta godt vare på deg...krever diskresjon og renslighet.

 
 

Olinn

       

Søker sex partner Kopervik

Jeg har lenge hatt en sexfantasi som jeg nå har lyst å prøve ut i virkeligheten ;) Forutsetningen er selvfølgelig at jeg møter den riktige mannen for dette! Jeg tenner på menn som er eldre enn meg selv, så det er en voksen, erfaren mann jeg ser etter;) Du er enerøs og skjemme meg bort når vi er sammen.. Hordaland.

 
 

Kjersti

       

Søker sex partner Kopervik

Tenner på seksuell utfoldelse med flere, kanskje også en smule ekshibisjonistisk, men med stil og diskresjon. Ute etter nye sexy betjentskaper..

 
 
 
Sex kontaktannonser Hermansverk | Kontaktannonser Ryggebyen | Sex date Kyrksæterøra | Sex kontakt annonser Svelvik | Sex møter Stavern
Søker sex Førde | Sex kontakt annonser Levanger | Søker sex Finnsnes | Knulle partner Råholt | Søker sex Sauda