Søker sex partner Mosjøen

   Inga

       

Søker sex partner Mosjøen

Deilig sex hele natten er ikke akkurat å fordra.Ønsker en uforpliktende sexvenn som vil kose seg med et glass vin og spennende sex hele natten, liker og utforske litt og prøve nye ting. ellers så er jeg en rolig og snill person som liker livet.

 
 

Anny

       

Søker sex partner Mosjøen

Ett par som søker mann i fyste omgang. Å e to trivelige mennesker som det e lette å ver i lag me. Det er en fast husvenn me ønske. Ein mann me kan spise go mat å drikke i sammen med, å prate. Å at sex delen blir ein naturlig følge. Å skulle det ikke bli det akkurat "den" dagen, så er det og greit.

 
 

Rakel

       

Søker sex partner Mosjøen

Elsker å bli dratt rundt etter håret og bundet fast. Men vil også bli behandlet pent. Glad i å tease og kose. Jeg vil ha en mann som vil ta vare på meg men samtidig pule meg hardt og behandle meg som han vil i senga.

 
 

Marion

       

Søker sex partner Mosjøen

Jeg er av den typen som må ha litt tid på meg. . . kaster meg nok ikke uti det første og beste. . . så om du har litt tolmod med meg. . så kan det nok hende at vi kan få mange hyggelige kosestunder sammen. . .

 
 

Liliann

       

Søker sex partner Mosjøen

Lever bare en gang. Kjør på!!

 
 

Ragna

       

Søker sex partner Mosjøen

Hallo her jeg jeg men hvor er du spennende mann som kan berike livet mitt..:)

 
 

Emma

       

Søker sex partner Mosjøen

Har alltid ønsket å oppleve å leke med en voksen mann. Du må være 40+ og ha høy stilling og økonomien i orden. Det har nemlig jeg også. Vi avtaler først en hyggelig ute-kveld 0slo-Vest, for å se, om kjemien stemmer. Er kravstor + forventer det samme av deg.

 
 

Maigunn

       

Søker sex partner Mosjøen

Kjemi, åpenhet, ærlighet og tillit er viktig både i og utenfor senga. Deler gjerne andre hyggelige sosiale oppelvelser også hvis kjemien er tilstede. Jeg er oppegående, omgjengelige og uhøytidelige, med en litt over middels sexdrift som jeg nyter godt av ;)

 
 

Tutti

       

Søker sex partner Mosjøen

Menn mellom 18 og 45 er mest attraktivt. Har ikke mye erfaring men er villig til å lære. Jeg er veldig moden for alder og er lei av gutter på min egen alder, jeg har nok av tilbud så det er ikke det ;). Har liksom ikke tid til å henge på byen heller. Ta kontakt da vel!

 
 

Sussan

       

Søker sex partner Mosjøen

Innholdsrik, utålmodig, motsetningsfull, myk/god, krevende/grådig, eventyrlysten, redd for å bli oppdaget, vil gjerne dominere... det er jo fint å kjenne at man lever..ikke la rutinene ta over..se litt bak fasaden..

 
 
 
Søker sex partner Skjervøy | Sex kontakt annonser Vinstra | Sex møter Bø | Søker sex Løten | Sexkontakt Kirkenes
Søker sex Bodø | Søk Sex Moss | Dame søker mann Tofte | Kontaktannonser Løding | Swingers Lillehammer