Søker sex partner Myre

   Marthe

       

Søker sex partner Myre

Mo i Rana: Jeg er en kvinne som ønsker meg en lekekamerat som ikke tar seg selv for alvorlig. er du også ærlig og impulsiv er det ett pluss, er lei av menn som utgir seg for å være noe annet enn det de er...skal sexen bli het så er det ett must at du kjører med åpne kort..

 
 

Hildur

       

Søker sex partner Myre

Vi er to venniner utdannet sykepleiere. Er på jakt etter gutter som vil fullføre sin fantasi om å knulle to jenter. Vi er meget erfarne innen sex, men krever det ikke av deg ..Hva sier du til å være vår pasient en hel helg?

 
 

Liv

       

Søker sex partner Myre

Søker etter en gutt/mann på østlandet for uforpliktet treff. Jeg som søker er en ungdommelig sexy rype i sin beste seksuelle alder :-). Krever diskresjon og renslighet. Jeg har en bra sex-apetitt og en deilig og trang mus.., i tillegg til bra utholdenhet. Send meg noen ord da vel, så kan vi ta det derfra.

 
 

Annemette

       

Søker sex partner Myre

Hei jeg er en pie på 20 fra Skien ) ser etter en mannemann som går ann å bli kjent med og kansje ettervert ha litt sengekos ;) vite mer så spør

 
 

Majbrit

       

Søker sex partner Myre

Vi har lyst til å bli kjent med ei søt jente, som kan tenke seg å bli med oss på trekant fra tid til annen. Det vil bli både jentesex og kuk -så du må være åpen for begge deler. Du trenger ikke å ha erfaring fra før av, for det kan bli gøy å få muligheten til å lære deg opp fra bunnen av:)

 
 

Mikkeline

       

Søker sex partner Myre

Er en kvinne på 26 som er klar for mye lek og morro;) Er ganske utadvent så er med på det meste;) Er jo kansje litt nymfoman;)TA kontakt den som er våt og kåt;)

 
 

Lovinda

       

Søker sex partner Myre

Seriøs gift dame med pirrende lyster, bra utseende og sexy kropp søker vennepar som er oppegående og liker å møte mennesker som lever ut sine drømmer av og til i en travel hverdag.

 
 

Jo

       

Søker sex partner Myre

Jeg trenger sex flere ganger om dagen, og tanken på å leke med meg selv frister ikke særlig. Kunne tenke meg å prøve gruppesex, dette har jeg tenkt på lenge. Vi kan møtes hos meg da jeg har et stort hus ute på landet. Er frisinnede på mange områder i livet, men diskresjon og renslighet er et must. Alt avtales på forhånd.

 
 

Sella

       

Søker sex partner Myre

Hei ;-) Vi er ett intelligent par fra sørlandet (Agder) som søker andre par eller jente som vil prøve ut litt fantasier. Vi er utadvente og liker hjemmekos.Men tar også en tur ut av å til. Vi sier heller ikke nei en til en tur til utlandet. Er bare å skrive :-)Gidder ikke å svare single menn.

 
 

Hilma

       

Søker sex partner Myre

Trenger spenning, lek, utholdenhet.... Noen å bli kåt med innimellom. Er gift men mannen min har ett år med mye reise framover..

 
 
 
Swingers Myre | Søk Sex Fetsund | Dame søker mann Vormedal | Søker sex Sarpsborg | Sex møter Rensvik
Sexkontakt Tynset | Sex kontaktannonser Oppdal | Sex date Gjøvik | Sex møter Myre | Sex date Vedavågen