Søker sex Stokke

   Oddrun

       

Søker sex Stokke

Hei! Vi er to jenter som ønsker en deilig mann å dele på... du må ha stor apetitt på sex. Du må like å omgås opptil flere kvinner samtidig og ikke være sjenert Vi ønsker at du er seriøs, renslig og er til å stole på. Du har i tillegg et sundt forhold til kroppen din og være renslig og frisk.

 
 

Leny

       

Søker sex Stokke

Jeg er kåt, rapp, og omtenksom. Elsker pene menn (hvem gjør ikke det?) og liker menn yngre enn meg. Sex er viktig for meg og jeg liker å grise, med vin, øl og ting som faller meg inn å grise med. Jeg elsker å flørte. Jeg har både former og bryster ;) Mas derimot, skyr jeg unna. Tør du?

 
 

Mainy

       

Søker sex Stokke

Er egentlig litt usikker på hva jeg ser etter.....tror det klikker hvis det føles rett. Så bare spør eller ta kontakt!

 
 

Mette

       

Søker sex Stokke

Vi er et attraktivt og hyggelig par som ønsker å treffe en jente, en gutt eller par for spennende treff. Vi søker alle slags mennesker mellom 18 og 45.Hun liker jentekos/sex, mens han ser på...og kanskje deltar.. Vi er ærlige, liberale og lever et fint liv på alle måter... Hører vi fra dere?

 
 

Lussie

       

Søker sex Stokke

Ønsker å treffe en mann på dagtid/kveld når min samboer er borte,lengter etter en som kan gi meg deilig sex. På hjemmefronten er det lite sex,det er grunnen til at jeg søker det..kanskje en som har det slik som meg.

 
 

Sussan

       

Søker sex Stokke

Hei. Eg er ei jente på 35, Jeg søker etter litt forskjellig :p Har og ein type. Bilder sender eg på Mail så bere ta kontakt :)

 
 

Thomine

       

Søker sex Stokke

Ønsker kontakt med ei jente som ønsker og prøve 3 kant:)Du må være renslig,sykdomsfri og ærlig!Selv er jeg bifil og derfor vil min samboer og jeg prøve 3 kant da jeg synes jentesex er helt herlig:)Ta kontakt da vel:)?! Vi er hyggelige og normale mennesker på 23 og 26 år :)

 
 

Oddveig

       

Søker sex Stokke

hei gift kvinne på 35 som ønsker litt spenning i hverdagen er snill og utadvent lett og snakke med seriøs og diskre. vet hva jeg vil ha ut av dette. så det er bare og ta kontakt er mye ute og farter og kan bli med på dag treff.

 
 

Cathrine

       

Søker sex Stokke

Unge gutter se hit da!! Jeg er en sexy, frodig og deilig dame som har mye å lære bort.. store pupper og ingen grenser ... blir jo ikke mye bedre enn det vel ?

 
 

Kariann

       

Søker sex Stokke

Hvordan sier jeg dette uten å være altfor slibrig? Jeg er gift, og slik ønsker jeg at det skal fortsette. Likevel vil jeg ha et sidesprang. Vi skal møtes, vi skal kose oss, vi skal utvide vår horisont. Diskresjon er visst det siste nye. Jeg tar to, takk.

 
 
 
Sex kontakt Vedavågen | Kontaktannonser Førde | Kontaktannonse Mandal | Sex Åndalsnes | Knulle partner Sætre
Sex kontakt Frosta | Sexkontakt Ørsta | Kontaktannonser Steinkjer | Sex Leirvik | Sex Kyrksæterøra