Swingers Lakselv

   Erle

       

Swingers Lakselv

Er på søken etter en mann eller et par fra midt-Norge. Syns i utgangspunktet at alder ikke har noen betydning, men at det er kjemien som er svgjørende for om dette skal bli noe bra som vi alle syns blir en suksess. :)

 
 

Signe

       

Swingers Lakselv

Ønsker å treffe en voksen mann for seksuelle eventyr...

 
 

Leah

       

Swingers Lakselv

høy ungdommelig og slank snill ærlig og 100% til og stole på..er singel og ønsker meg en sexpartner da one night stand ikke fungerer så godt for meg da jeg liker spenningen med og utforske og utvikkle sex med en fast partner..håper du skriver til meg så kannskje vi finner tonen

 
 

Olinn

       

Swingers Lakselv

Unge gutter se hit da!! Jeg er en sexy, frodig og deilig dame som har mye å lære bort.. store pupper og ingen grenser ... blir jo ikke mye bedre enn det vel ?

 
 

Walgerd

       

Swingers Lakselv

Elsker å bli dratt rundt etter håret og bundet fast. Men vil også bli behandlet pent. Glad i å tease og kose. Jeg vil ha en mann som vil ta vare på meg men samtidig pule meg hardt og behandle meg som han vil i senga.

 
 

Thone

       

Swingers Lakselv

Hva skal en skrive her da. Voksen, singel og leken dame som ikke er så voksen likevel alltid ;) Jeg vil gjerne møte deg som er leken og velytstyrt :P

 
 

Tanja

       

Swingers Lakselv

Vet ikke helt hva jeg skal skrive her annet enn at jeg er på utkikk etter en venn for vennskap og kos etc.. Elsker alt innenfor sex.. har en kinky side av meg som jeg vil utforske..

 
 

Tonje

       

Swingers Lakselv

Kort og godt: Jeg er en 22 år gammel jente fra Oslo på 155cm. Jeg bærer med meg mye humor og glede her i livet, og er veldig eventyrlysten. Sist med ikke minst er jeg også veldig nyskjerrig på saker og ting. Viktig at du er renslig og tar vare på deg selv. Ta gjerne kontakt for mer info ;-)

 
 

Gunn

       

Swingers Lakselv

Er ute etter å bli kjent med nye folk. Vill helst bli først kjent med folk, og gjerne møtes ved en senere anledning viss vi synst kjemien er der. Veit kje heilt ka ellers eg ska skriva. Men ta kontakt viss du i grunn bryr deg. Hordaland. Vestlandet.

 
 

Aslaug

       

Swingers Lakselv

Nyter å være naken med andre.. Føler meg trygg på meg selv ,,,,er flink med komplimenter og generøs på mange måter.... Det mentale er like viktig og kjemien må stemme.... Allle forhold baserer seg på ærlighet..... Diskresjon, renslighet og fri for sykdommer er en selvfølge...

 
 
 
Sex partner Sandnes | Sex kontaktannonser Haugesund | Sex kontakt Høyanger | Dame søker mann Skui | Sex kontaktannonser Farnes
Sex kontakt annonser Vedavågen | Swingers Løding | Sexkontakt Stavern | Søker sex Myre | Kontaktannonser Måløy