Swingers Oslo

   Berthea

       

Swingers Oslo

Fredrikstad: Ser etter en ung, kåt og nysgjerrig gutt som er lysten på å dele sine fantasier og seksuelle drømmer med meg. Også skal jeg være litt streng; jeg er IKKE interessert i par, eldre menn eller andre jenter det er ikke derfor jeg er her inne. Kontakt meg gjerne for å bli bedre kjent, dele sexy tanker og ha det gøy!

 
 

Laura

       

Swingers Oslo

Jeg søker en moden og dominant mann som kan sette meg på plass, binde meg eller lenke meg fast, kommandere over meg, ta meg i alle hull, og bruke meg til sin egen nytelse (men selvfølgelig også til min egen nytelse ;) Er spent på å høre hvordan du vil bruke meg.

 
 

Hildegunn

       

Swingers Oslo

Ønsker kontakt med ei jente som ønsker og prøve 3 kant:)Du må være renslig,sykdomsfri og ærlig!Selv er jeg bifil og derfor vil min samboer og jeg prøve 3 kant da jeg synes jentesex er helt herlig:)Ta kontakt da vel:)?! Vi er hyggelige og normale mennesker på 23 og 26 år :)

 
 

Alfild

       

Swingers Oslo

Søker etter en gutt/mann på østlandet for uforpliktet treff. Jeg som søker er en ungdommelig sexy rype i sin beste seksuelle alder :-). Krever diskresjon og renslighet. Jeg har en bra sex-apetitt og en deilig og trang mus.., i tillegg til bra utholdenhet. Send meg noen ord da vel, så kan vi ta det derfra.

 
 

Hanne

       

Swingers Oslo

Hei kåt ,leken og gift Trondheimskvinne her.. søker gutter for å utforske sex..Er med på alt!! Ta kontakt.. er seriøs og diskret!

 
 

Ruth

       

Swingers Oslo

På jakt hovedsakelig etter yngre par for både vennskap og erotisk lek... Noen som både vil og tør å treffes for felles sex, men som også ser verdien av vanlig sosialt samvær, utover det som kan utfoldes på soverommet..;) Par med stor aldersforskjell, der han er eldst, er særlig velkomne til å svare oss.

 
 

Jo

       

Swingers Oslo

Jeg er ei jenta som søker en mann som er sterk og modig, ærlig og trofast, som er kjærlig og omsorgsfull person som kan være min venn for livet - hvem vet? Hvis dette er deg, jeg vil gjerne høre fra deg.

 
 

Nelia

       

Swingers Oslo

Er glad i fantasy, og vil møte noen som jeg kan prate med. Og siden jeg er her, søker jeg selvsagt etter sengehygge ;-)

 
 

Majvor

       

Swingers Oslo

Leken jente søker først og fremst en å leke med på dagtid:) Ønsker fortrinnsvis kontakt med menn som har et ungdommlig sinn. Liker gutter som er oppegående, samtidig som de tørr og gjøre ting, som kanskje ikke er så konvensjonelt. Dersom du tørr å ta kontakt så skal jeg selvfølgelig, svare deg.

 
 

Karin

       

Swingers Oslo

Er ute etter uforpliktende sex, evt et vennskap, men ikke noe fast forhold! Bare å ta kontakt, om dette høres intressant ut.

 
 
 
Swingers Kongsberg | Sexdate Namsos | Kontaktannonse Hauge i Dalane | Søker sex Vedavågen | Sex partner i Stavern
Sex date Sørumsand | Sexkontakt Fevik | Søker sex partner Nesbyen | Sex kontaktannonser Åsgårdstrand | Dame søker mann Stryn