Swingers Sandnessjøen

   Lilly

       

Swingers Sandnessjøen

Hei til alle kåte gutter derute! Liker alt som er godt, hvorfor la noe være uprøvd?

 
 

Serianne

       

Swingers Sandnessjøen

Hei jeg er en jente som er midt i 20årene, føler at jeg er i den beste delen av livet mitt, kunne tenke meg og treffe ei frisinnet mann som kunne ha behov for og nyte og elske litt.Jeg har annledning til og treffe den det måtte være åver det meste av landet vårt, håper det er ei kjekk og spennende mann som vil svare meg, venter med spenning :-)

 
 

Vera

       

Swingers Sandnessjøen

Jeg er gift, men søker en mann i sin beste alder, er det deg kanskje??? Du må like god samtaler i tillegg til god og heftig sex... Humor er veldig viktig!

 
 

Kjersti

       

Swingers Sandnessjøen

Jeg er ung studine som nettopp flyttet til oslo. Bor alene i leilighet sentralt vest i Oslo.. Gidder ikke å plukke opp menn på byen lenger .. gir meg ingenting. Går rett på sak her, jeg vil gjerne ha en mann med en fantasi og masse personlighet. Hva sier du til felles hygge og kos med sug/slikk/samleie og analt? Vil du leke med meg?

 
 

Aashild

       

Swingers Sandnessjøen

Du er en mann med mange gode venner. En jobb du trives med. Du er enten singel eller i forhold. Du trenger mer flørt og lek i livet ditt. Du ønsker deg en helt spesiell venn/elsker.Du ønsker å ta dette forsiktig, men nysgjerrigheten og spenningen pirrer deg. Et steg av gangen. Noen mail. Lunsj. Flørt. Fantasier. Massasje. Sex ......Jeg kan hjelpe deg med det du trenger..

 
 

Ingerlill

       

Swingers Sandnessjøen

Kanskje på tide å skrive noen ord her. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg ønsker å oppnå ved å ha denne profilen her. Er vel mest bare for å titte litt på "markedet". Men det kan jo hende det dukker opp noe spennende, og da får vi evt ta det derfra ;)

 
 

Ann

       

Swingers Sandnessjøen

Kjekk ung mann søker kvinner og par(kvinner) for nye opplevelser, jeg er eventyrlysten og med på det meste. useriøse profiler vil ikke bli tatt hensyn tl..

 
 

Lilliann

       

Swingers Sandnessjøen

Er her inne får å se om jeg kanskje kan treffe noen som vil dele lidenskapen og utforske det sexuelle sammen med meg eller kanskje rett og slett bare starte et godt vennskap.. :) Renslighet og diskresjon er en selvfølge både for deg/dere og meg.Kjekt om du legger igjen et par ord. :)

 
 

Walgerd

       

Swingers Sandnessjøen

Heisann! Ønsker å møte noen for å utforske seksuelle fantasier. Jeg er med på det meste, så prøv meg! :)

 
 

Anita

       

Swingers Sandnessjøen

Jeg har lyst til å lære, det har jeg alltid likt. Oppleve nye ting, og nye folk. Be meg gjøre noe, og jeg vil gjøre mitt aller beste for å tilfredsstille deg ..

 
 
 
Sex partner i Tananger | Søker sex partner Drøbak | Søker sex partner Rjukan | Dame søker mann Molde | Sex date Vennesla
Sex kontakt annonser Vestby | Sex partner i Ulefoss | Søker sex partner Ryggebyen | Sex partner Sandane | Sex dating Sandnessjøen